Afad için hangi numarayı aramalıyız?

İçindekiler:

  1. Afad için hangi numarayı aramalıyız?
  2. Alo 180 neresi?
  3. 166 telefon numarası nerenin?
  4. Alo 172 nedir?
  5. 170 çağrı merkezi ne iş yapar?
  6. Alo 170 ne zaman açık?
  7. SGK şikayet nasıl yapılır?
  8. Sigortam yapilmadi ne yapabilirim?
  9. Sigortasız işçi çalıştıran bir işyerini nasıl ihbar edebilirim?
  10. Kaçak işçi çalıştıran nereye şikayet edilir?
  11. Kaçak çalışan işyeri nereye şikayet edilir?

Afad için hangi numarayı aramalıyız?

112 acil yardım hattını ya da 125 AFAD hattını arayabilirsiniz.

Alo 180 neresi?

ÖNEMLİ TELEFON NUMARALARI
YANGIN İHBAR (İtfaiye)110
ORMAN YANGIN İHBAR177
ALO VALİLİK179
İŞ VE İSÇİ BULMA180
ÇEVRE BİLGİ181

166 telefon numarası nerenin?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) internet sitesinde yayımlanan kurul kararına göre, ''166'' kısa numarası Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na ''Alo İnternet Bilgi İhbar'' hizmet adıyla tahsis edildi.

Alo 172 nedir?

Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bilgilendirme hattı olarak hizmet verir. Bu hattan sosyal haklarınızı öğrenebilirsiniz. İş kanunu ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

170 çağrı merkezi ne iş yapar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı canlı destek hattı ALO 170, vatandaşlara sosyal hakları, kanunu ve yasal prosedürlere dair bilgilendirme yapan bir iletişim hattıdır. ... İşte, ÇSGB ALO 170 telefon hattına dair tüm merak edilenler...

Alo 170 ne zaman açık?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İletişim Merkezi "ALO 170"i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

SGK şikayet nasıl yapılır?

Şikâyet, Başvuru ve talepler, telefonla ALO 170'e iletilebilir. Söz konusu iletişim merkezi, mesai saatleriyle sınırlı olmaksızın 7 gün 24 saat aranabilir.

Sigortam yapilmadi ne yapabilirim?

Alo 170 Hattı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı şikayet hattıdır. Bu hat üzerinden de sigortası yatırılmayan veya eksik yatırılan çalışanlar şikayette bulunarak sigortalılıklarının sağlanmasını isteyebilirler.

Sigortasız işçi çalıştıran bir işyerini nasıl ihbar edebilirim?

Sigortasız İşçi Çalıştıran İşveren Nasıl İhbar Edilir? Sigortasız işçi çalıştıran işvereni, SGK tarafından kurulan ALO 170 hattından şikayet etmek mümkündür. Şikayetin ardından kurumun denetiminin yapılması için iş yeri unvanı, açık adres ve sigortasız çalıştırılan kişilerin kimlik bilgileri verilmelidir.

Kaçak işçi çalıştıran nereye şikayet edilir?

SGK sigortasız kaçak işçi çalıştıranları ihbar etme hattı ALO 170'tir. Sosyal Güvenlik Kurumunun iletişim hattı olan ALO 170 üzerinden gerekli işlemleri halletmek mümkündür. Genel anlamda bir şikayet hattı olarak çalışan ALO 170'e sigorta kurumunu doğrudan ilgilendiren pek çok durum bildirilebilir.

Kaçak çalışan işyeri nereye şikayet edilir?

Bugünden itibaren "Alo Maliye 189" yerine "444 0 189" numaralı hattan VİMER'i arayarak, vergi kayıp ve kaçağı ihbarlarını telefonla yapabilecek.