BENGAY krem sırta sürülür mü?

İçindekiler:

  1. BENGAY krem sırta sürülür mü?
  2. BENGAY kas ağrılarına iyi gelir mi?
  3. BENGAY bele sürülür mü?
  4. BENGAY kimler kullanamaz?
  5. Voltaren SR 75 nedir ne için kullanılır?
  6. BENGAY nedir ne işe yarar?
  7. Dikloron jel krem ne işe yarar?

BENGAY krem sırta sürülür mü?

Bengay, artrit, morluklar, basit sırt ağrıları, burkulmalar ve suşlarla ilişkili kas ve eklem ağrısını geçici olarak hafifletmek için uygulanan topikal bir ağrı kesici ısı ovasıdır.

BENGAY kas ağrılarına iyi gelir mi?

Sinirlerin ve kasların gevşemesine yardımcı olan Bengay, Omuz tutulması, romatizma, fiziksel darbe gibi faktörlere bağlı olarak meydana gelen ağrının yatıştırılması için kullanılabilir. Beden gücü aracılığıyla yapılan işlerin sebep olduğu kas ağrıları için de Bengay kullanımına başvurulabilir.

BENGAY bele sürülür mü?

Eklemlerde ortaya çıkan şişliğin tedavisinde kullanılır. Eklem çevresinde meydana gelen iltihapların giderilmesine yardımcı olur. Bel fıtığına bağlı olarak bel bölgesinde meydana gelen ağrıların şiddetini hafifletir. Mentol içeriği ile cilde ferahlık hissi verir.

BENGAY kimler kullanamaz?

BENGAY'ı aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ: Eğer; - Metil salisilat, mentol veya BENGAY'ın içindeki yardımcı maddelerden herhangi birine karşı alerjik (aşırı duyarlı) iseniz, - Cildinizde açık yara varsa veya tahriş olmuş ise, bu bölgeler üzerinde kullanmayınız.

Voltaren SR 75 nedir ne için kullanılır?

Voltaren (diklofenak), ağrı ve iltihap tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Osteoartrit, romatoid artrit ve ankilozan spondilit belirtilerini azaltır. Ayrıca muadili (eşdeğer ilaç) olan Cataflam adet kramplarının tedavisinde kullanılmaktadır.

BENGAY nedir ne işe yarar?

Cilde haricen uygulanarak kullanılan, iltihap giderici, kas gevşetici ve ağrı kesici nitelikte bir krem olan Bengay krem, uygulama bölgesindeki kas ve sinirleri gevşetir, cilde serinlik hissi vererek ağrıların geçmesine yardımcı olur.

Dikloron jel krem ne işe yarar?

Dikloron jel bölgesel olarak romatizma rahatsızlıklarına, yumuşak yüzeydeki doku iltihaplanmalarına, şişmesi durumlarında, eklemlerin iltihap ağrılarına aynı zamanda spor esnasında kas, eklemlerin burkulması ya da incilmesi durumlarında kolay emilimi sayesinde ağrıyı azaltarak bölgeyi rahatlatmaya yardımcı ilaç olarak ...