Yeşim taşı günde kaç kez kullanılır?

İçindekiler:

  1. Yeşim taşı günde kaç kez kullanılır?
  2. Yeşim taşı Face Roller nasıl kullanılır?
  3. Yüz Masajı yeşim taşı nasıl kullanılır?
  4. Yeşim taşı hangi burcun taşı?

Yeşim taşı günde kaç kez kullanılır?

Jade Roller'ı sabahları yeşim taşının soğukluk hissiyle yüz şişkinliğini gidermek, akşam ise günün yorgunluğunu cildimizden atmak için günde iki kere kullanmanız yeterli olacaktır. Etkisini arttırmak için her kullanımdan önce buzdolabınızda 15 dakika kadar bekletebilirsiniz.

Yeşim taşı Face Roller nasıl kullanılır?

Tamamen sizin tercihiniz olup yüzünüzü nemlendirebilirsiniz. Masaja başlayabilirsiniz... Yanaklar ve çene: Yeşim silindirinin büyük ucunu çenenize yerleştirin, orta basınç uygulayın ve kulağınıza doğru yuvarlayın. Aynı noktada 5 - 6 kez tekrarlayın, sonra yanağınız boyunca ilerleyin.

Yüz Masajı yeşim taşı nasıl kullanılır?

Yeşim taşını yaklaşık 1 saat buzdolabında bekletip soğumasını bekleyin. Daha sonra aşağı, yukarı, sağa, sola hareketlerle cildinize uygulayın. Temiz cildinize krem uygulayarak masaj yaptığınızda daha önce de belirttiğimiz gibi cildinizin beslenmesini ve kullandığınız kremin etkilerini arttırmaya yardımcı olur.

Yeşim taşı hangi burcun taşı?

Yeşim Taşı: Yeşim taşının akıl hastalıklarına, dahili hastalıklara, göz bozukluğuna ve kadınların adet ve doğum sancılarına iyi geldiğine inanılmaktadır. Astrolojik olarak Koç, Boğa, İkizler, Başak ve Terazi burçlarının da taşıdır.