Marmara Üniversitesi rektörü kim oldu?

İçindekiler:

  1. Marmara Üniversitesi rektörü kim oldu?
  2. YÖK Başkanı Erol özvar kim?
  3. Marmara Üniversitesi Rektörü Mustafa Kurt kimdir?
  4. Marmara Üniversitesi Kayıt Tarihleri Ne Zaman?
  5. Marmara Rektörü kayyum mu?
  6. Ömer Akgiray kimdir?
  7. Marmara Üniversitesi Online mi?
  8. Marmara Üniversitesi ön kayıt nasıl yapılır?
  9. Prof Dr Mehmet Naci inci kimdir nerelidir?
  10. Rektör anlamı ne demektir?
  11. Akgiray Ailesi Kimdir?
  12. Mustafa Çelen kimdir?

Marmara Üniversitesi rektörü kim oldu?

Yönetim Kurulu
Prof. Dr. Mustafa KURTRektör
Prof. Dr. Mustafa ÇELENRektör Yardımcısı
Prof. Dr. Ömer AKGİRAYRektör Yardımcısı
Prof. Dr. Hasan KORKUTRektör Yardımcısı
Prof. Dr. Seyfi KENANAtatürk Eğitim Fakültesi Dekanı
20 satır daha

YÖK Başkanı Erol özvar kim?

Erol Özvar
Prof. Dr. Erol Özvar
Yükseköğretim Kurulu Başkanı
Yerine geldiğiYekta Saraç
Marmara Üniversitesi Rektörü
Görev süresi 15 Temmuz 2018 - 30 Temmuz 2021
9 satır daha

Marmara Üniversitesi Rektörü Mustafa Kurt kimdir?

Mustafa Kurt, 1964 yılında Samsun'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladı. Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini Marmara Üniversitesinden aldı. 1992 yılında Dünya Bankası bursu ile öğretim elemanı yetiştirme programı kapsamında İngiltere'de bulundu.

Marmara Üniversitesi Kayıt Tarihleri Ne Zaman?

Üniversite kayıt tarihi ne zaman? ÖSYM YKS yerleştirme sonuçlarını açıklamasından sora üniversitelere kayıt yaptıracak adaylar kayıt işlemlerini 6-'de, elektronik kayıtlar ise 4-'de yapabilecek.

Marmara Rektörü kayyum mu?

Marmara Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Mustafa Kurt atandı. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sabaha karşı yayımlanan kararıyla görevden alınan kayyum rektör Melih Bulu'nun yerine vekil olarak geçen Prof.

Ömer Akgiray kimdir?

Syracuse Üniversitesi'nde önce 1986 yılında Kimya Mühendisliği yüksek lisans öğrenimini bitirdi ve ardından 1989 yılında Matematik yüksek lisans derecesini aldı. ... Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nde 1993-2011 senelerinde Bölüm Başkan Yardımcısı, 2011-2018 senelerinde Bölüm Başkanı olarak görev yaptı.

Marmara Üniversitesi Online mi?

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar ve Yaz Dönemi ile sınırlı olmak kaydıyla örgün eğitim yerine ikame edilmek üzere önlisans, lisans ve lisansüstü programlarımızda “tamamen teorik” dersler ile “uygulamalı derslerin teorik kısımları”nın uzaktan öğretim yöntemiyle sürdürülmesine karar verilmiştir.

Marmara Üniversitesi ön kayıt nasıl yapılır?

Başvuru (Ön kayıt) için https://basvuru.marmara.edu.tr/ adresten ulaşılabilir. Daha önce hesabı olmayan adaylar “yeni hesap” oluşturarak başvuru ekranında yüklenmesi istenilen bilgi ve belgeleri pdf veya jpeg formatında sisteme yüklemesi gerekmektedir.

Prof Dr Mehmet Naci inci kimdir nerelidir?

Mehmet Naci İnci, 'te Malatya'nın Pütürge ilçesinde dünyaya geldi. Prof. Dr. Naci İnci, 1987'de Marmara Üniversitesi'nden fizik dalında lisans derecesini, 1992'de ise fiber optik sensörler alanında İngiltere'deki Heriot-Watt Üniversitesi'nden doktora derecesini aldı.

Rektör anlamı ne demektir?

Rektör, bir üniversitenin akademik ve idari olarak en üst düzey yetkilisidir. Latince kökenlidir ve bu dilde `yöneten` anlamına gelir. Kelime, Hristiyanlık dininde kilisedeki idarecilerden birinden türetilmiştir. Özellikle Anglikan ve Katolik kiliselerinin bazılarında rektörler vardır.

Akgiray Ailesi Kimdir?

Dünya Harbinin felaketlerinin ardından 10 nüfuslu ailesi ile birlikte 1927 yılında İstanbul'a göçetmiş bir ailenin çocuğu. ... Fatma Behice Akgiray'ın çocukları olan Prof.Dr Ahmet Vedat Akgiray ve diğer oğlu Murat Akgiray 1989 yılın'da da Türkiye'nin ilk Teknoloji perakendecisi olan Bimeks'i kurmuştur.

Mustafa Çelen kimdir?

İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, İngilizce İktisat Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora eğitimini Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü'nde tamamladı. ... ABD'de George Mason Üniversitesi'nde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Halen Marmara Üniversitesi'nde görev yapmaktadır.