Datçanın en güzel koyu hangisi?

İçindekiler:

  1. Datçanın en güzel koyu hangisi?
  2. Akvaryum koyuna nasıl gidilir Datça?
  3. Gerence Akvaryum Koyu nerede?
  4. Palamutbükü plajı ücretli mi?
  5. Datça Hayıtbükü denizi nasıl?
  6. Küçük akvaryum Gerence nerede?
  7. Kurubuk koyu nerede?
  8. Palamutbükünde ne yapılır?
  9. Palamutbükü denizi nasil?
  10. Hayıtbükü deniz nasıl?

Datçanın en güzel koyu hangisi?

Kargı Koyu Datça merkeze birkaç kilometre mesafedeki Kargı Koyu, merkeze yakın bir alternatif olmasıyla popüler koylardan. Mandalya Koyu'ndan ilerlediğinizde Kargı Koyu'na ulaşıyorsunuz. Burası Datça'nın en sevilen koylarından. Denize girilecek en güzel yerlerinden.

Akvaryum koyuna nasıl gidilir Datça?

Akvaryum Koyu, Muğla'nın Datça Knidos yolunda bulunur. Palamutbükü Koyu'nun yaklaşık 1 km doğu tarafında bulunur. Bu koy, Datça ilçe merkezine 25 km uzaklıkta bulunur. Buraya tekne ya da karayolu ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Gerence Akvaryum Koyu nerede?

Türkiye'nin muhteşem bir yarım adası olan Datça'nın en harika koyu (bize göre) Gerence Koyu, Palamutbükü'ne bağlı bir koydur.

Palamutbükü plajı ücretli mi?

Datça merkeze 19 kilometre uzaklıkta olan Palamutbükü Plajı, yarımadanın en çok tercih edilen yerlerinden biridir. ... Plaja giriş ücretsiz olmak ile beraber, bölgeden alınacak yiyecek ve içecekler ile yeni ücretsiz şekilde şemsiye ve şezlonglar kullanılabilir.

Datça Hayıtbükü denizi nasıl?

Hayıtbükü Plajı Ovabükü Plajı'na göre daha sakin ve sessiz bir yer arıyorsanız burası sizin için uygun olabilir. Sahili kum ve denizi sığ olduğundan çocuklu aileler için oldukça uygun. Çok büyük bir alan olmadığından yüksek sayıda insan da bulunmuyor. Bu sebeple de aileler güvenli bir biçimde tercih edebilir.

Küçük akvaryum Gerence nerede?

Gerence Koyu - Datça'da Plaj.

Kurubuk koyu nerede?

Muğla'nın Datça ilçesindeki halka açık Kurubük Koyu'nun, Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından kiralanması için ihaleye çıkılacak olması tepkilere neden oldu.

Palamutbükünde ne yapılır?

Palamutbükü'nde Ne Yapılır
  • Tertemiz suları bulunan plajlarında yüzebilirsiniz.
  • Tekne turlarına katılabilirsiniz. ...
  • Bölgenin yetiştirdiği harika bademlerden yapılan lezzetleri deneyebilirsiniz.
  • Doğanın sunduğu bir güzellik olan Akvaryum koyunda balıklarla birlikte yüzebilirsiniz.

Palamutbükü denizi nasil?

Palamutbükü koyunda su gerçekten çok berrak, çok temiz. Genellikle serin ve çok keyifli. Girişte daha ılık, açıldığınızda daha serin, hele biraz dalınca hepten ferahlıyorsunuz. Görüş mesafesi o kadar açık ve deniz o kadar berrak ki gözlüksüz asla gitmeyin, derim.

Hayıtbükü deniz nasıl?

Hayıtbükü Koyu ve plajı Muğla ilinin Datça ilçesi sınırları içinde yer alır. Hayıtbükü Koyu, Datça merkezine yaklaşık olarak 20 km uzaklıkta yer alır. Denizi çok temiz ve berraktır. ... Plajı ise tamamen kumlarla kaplıdır.