Bilet numaramı nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. Bilet numaramı nasıl öğrenirim?
  2. Uçakta cam kenarı hangi harf Pegasus?
  3. ING BolPuan kaç TL?
  4. ING Pegasus BolPuan nasıl kullanılır?
  5. Anadolu Jet PNR kodu nedir?
  6. Türk Hava Yolları uçuş kodu nedir?
  7. THY biniş kartı nasıl yazdırılır?

Bilet numaramı nasıl öğrenirim?

Bilet numarası, bilet üzerinde en alt satırın ortasında, havayolu seri numarasının yanında yer alır. Bilet numarası 13 rakamdan oluşur ve Türk Hava Yolları'na ait bilet numaraları 235 ile başlar. Biletinizi acenteden satın aldıysanız bilet numarası için acenteyle iletişime geçebilirsiniz.

Uçakta cam kenarı hangi harf Pegasus?

Özellikle uçağa ilk binecek olup, cam kenarından gökyüzünü izlemek isteyenlerin en çok merak ettiği bu sorunun cevabı A ve F harfleridir.

ING BolPuan kaç TL?

ING Pegasus BolBol Premium Kart ile yapılan tüm mal ve hizmet alımlarından yapılan tüm her 100 TL'ye 50 BolPuan yani her 2 TL alışverişinize 1 BolPuan, Pegasus BolBol uçuş programı kapsamında Pegasus Havayolları'nda gerçekleşen her 100 TL harcamanıza 100 BolPuan yani her 1 TL harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız.

ING Pegasus BolPuan nasıl kullanılır?

*Pegasus BolBol üyeliğiniz ile ING Pegasus BolBol Kart'ınızı kullanarak www.flypgs.com'dan ya da Pegasus mobil uygulaması üzerinden yapacağınız alışverişlerde 1 BolPuan kazanırsınız. Buna ek olarak, uçuşunuz gerçekleştikten sonra 2 BolPuan da Pegasus tarafından hesabınıza yüklenir.

Anadolu Jet PNR kodu nedir?

PNR(Passenger Name Record)kodu, Yolcu İsim Kaydı'nın kısaltmasıdır. Daha çok rezervasyon numarası olarak bilinir. İnternetten bir bilet rezerve ettiğinizde ya da satın aldığınızda size verilir. ... PNR kodu internetten bilet aldığınızda e-mail yoluyla size gönderiliyor.

Türk Hava Yolları uçuş kodu nedir?

Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır....Türk Hava Yolları
IATAICAOÇağrı Kodu
TKTHYTURKISH

THY biniş kartı nasıl yazdırılır?

Online check-in işleminizi internet sitemizden ya da mobil uygulamamızdan yaparak mobil biniş kartınızı telefonunuza gönderebilirsiniz. Ayrıca check-in işleminizi internet sitemizden yaptığınızda mobil biniş kartınızın çıktısını da alabilirsiniz.