En son Beşiktaş Kadıköy Vapuru kaçta?

İçindekiler:

  1. En son Beşiktaş Kadıköy Vapuru kaçta?
  2. Karaköy Kadıköy vapur kaç dk sürüyor?
  3. Besiktas Kadıköy vapur kaç dk?
  4. Kadıköy Karaköy vapuru ne kadar?
  5. Kadıköy Beşiktaş vapur ne kadar?
  6. Üsküdar Kadıköy Vapur kaç dakika?
  7. Eminönü Üsküdar Vapur kaç dk sürüyor?
  8. Adalar vapuru öğrenci ne kadar?
  9. Kadıköy Karaköy vapuru çalışıyor mu?
  10. Vapura binmek için ne gerekli?

En son Beşiktaş Kadıköy Vapuru kaçta?

İlk vapur 06:45'te kalkıp 07:05'te Beşiktaş iskelesine varmaktadır. Her 10 dakikada bir sefer devam etmektedir ve en son sefer 20:45'te sona ermektedir. Sadece cuma ve cumartesi günleri son vapur akşam 21:15'te kalkmaktadır. Haftanın her günü seferler düzenlenmekte, hafta içi tüm saatler aynı şekilde devam etmektedir.

Karaköy Kadıköy vapur kaç dk sürüyor?

Beyoğlu – Karaköy iskelesi ile Kadıköy İskelesi arasında kalkış ve varışlı olmak üzere denizyolu – feribot – gemi – tekne – vapur yolculuğu 20 dakika ila 30 dakika arasında değişmektedir.

Besiktas Kadıköy vapur kaç dk?

Ek bilgi: KADIKÖY - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Kadıköy Karaköy vapuru ne kadar?

Şehir Hatları KadıköyKaraköyEminönü vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 4 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Kadıköy Beşiktaş vapur ne kadar?

Şehir Hatları KadıköyBeşiktaş vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 4 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Üsküdar Kadıköy Vapur kaç dakika?

Sürekli yapılacak seferlerin sayısı yeni durakla birlikte altıdan 14'e çıkarıldı. Karşılıklı olarak hafta içi günlerde 14; hafta sonu ve resmi tatillerde ise 12 sefer gerçekleştirilecek. KadıköyÜsküdar bağlantısı 25 dakika, Üsküdar – Ortaköy 10 dakika ve toplum yolculuk süresi 35 dakika olacak.

Eminönü Üsküdar Vapur kaç dk sürüyor?

ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ (Şehir Hatları) Ek bilgi: ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Adalar vapuru öğrenci ne kadar?

Vapur Hatları
Merkez HatlarTam (TL)Öğrenci (TL)
Adalar Hattı
Tam (TL) ADAKARTSIZ/ADAKARTLIÖğrenci (TL)
BOSTANCI - ADALAR11,50/ 6,905,75
KABATAŞ- ADALAR
24 satır daha

Kadıköy Karaköy vapuru çalışıyor mu?

KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ (Kadıköy (Eminönü İskelesi)‎→Eminönü (Şehir Hatları Kadıköy İskelesi)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Vapura binmek için ne gerekli?

Yolcuların seyahatleri sırasında, elektronik bilet, İstanbulkart kart ile gerekli durumlarda seyahat kartlarını görevlilere göstermeleri gerekiyor. Mavi kart, indirimli, ücretsiz, öğrenci gibi şahsi kullanıma özel kartların üçüncü kişiler tarafından kullanılması durumunda, görevlilerin karta el koyma yetkisi bulunuyor.