9 ev konuları nelerdir?

İçindekiler:

  1. 9 ev konuları nelerdir?
  2. Neptün 9 evde ne demek?
  3. Ikizler 9 ev ne demek?
  4. Neptun hangi evde?
  5. Ay 9 evde ne demek?
  6. Jüpiter şuan hangi burçta?
  7. Neptun neyi simgeler?

9 ev konuları nelerdir?

9. Ev (Yay burcunun evi): Seyahat, yurt dışı yolculukları, uzak ülkeleri dolaşma, felsefe, din, yükseköğrenim... Bu ev moral ve vicdan olgularımızı temsil eder. Ruhsal gelişme alanındaki kapasite, inançlar, soyut fikirler, felsefi düşünceler, yaşamın sırlarına dönük arayışlar da bu eve aittir.

Neptün 9 evde ne demek?

Neptün 9. Evde Bu konumda kişinin zihni aşırı derecede sezgisel olarak işler. Kişinin ilham alma yeteneği çok güçlüdür. ... Kişi günlük hayatın rutininden ve içinde yaşadığı toplumun kurallarından farklı dünyaları ve boyutları yaşamayı hayal eder. Doğaüstü olaylar, ruhsal deneyimler kişiyi çok heyecanlandıran konulardır.

Ikizler 9 ev ne demek?

9. Ev İkizler: Genellikle yurt dışında yaşarlar ve akademik kariyer yaparlar. Gazeteci olabilirler.

Neptun hangi evde?

Neptün 1. Evde koç gibi çalışır.

Ay 9 evde ne demek?

Ay 9. Evde : Duygularını rahat ifade eder. Kişi kendini eğitime adar. Öğrenme merakı verir. Yurtdışında yaşamaktan keyif alır.

Jüpiter şuan hangi burçta?

Jüpiter ilk aşamada, yaz aylarında, 14 Mayıs ile 29 Temmuz arasında Balık burcunda olacak. Daha sonra 29 Aralık 2021- ve – 20 Aralık 2022 tarihleri arasında da Balık burcunda kalacak.

Neptun neyi simgeler?

Çoğunlukla maneviyat gezegeni olarak adlandırılan Neptün, Tanrı'yı deneyimlemeyi arzuladığımız yaşam alanını ve sevgi, saflık, hakikat, sanatsal ilham gibi temaları ifade eder.