Soğuksu mangal yasak mı?

İçindekiler:

  1. Soğuksu mangal yasak mı?
  2. Ankara Çubuk Karagöl de mangal yakılıyor mu?
  3. Çubuk 1 Barajı Mangal yakılıyor mu?
  4. Koronadan dolayı Mangal yasak mı?
  5. Kızılcahamam Soğuksu da mangal yapmak yasak mı?

Soğuksu mangal yasak mı?

Ormanlarda yetkili idarelerin gözetim ve denetiminde bulunan, mesire alanları, tabiat parkları ve milli parklarda ateş, mangal, semaver, piknik tüpü ve benzeri maddeler yakılamayacak.

Ankara Çubuk Karagöl de mangal yakılıyor mu?

Yol üzerinde Çubuk-2 Barajı mesire alanı da var. Hemen 1-2km. ilk bir sapmayla girip çıkmanızı tavsiye ederim. Oldukça geniş bir mangal ve piknik alanı mevcut. Piknik yapamayacaksak Karagöl ne işe yarar der bir çin atasözü :) Evet mangal da yakabiliyorsunuz, piknik de yapabiliyorsunuz.

Çubuk 1 Barajı Mangal yakılıyor mu?

619 araç kapasiteli otopark, 163 piknik masası yer almaktadır. Burada bulunan Halk Ekmek Marketinden çay, su, ekmek, halk ekmek ürünleri ve birçok soğuk içecek temin edebilirsiniz. Ayrıca Halk Ekmeğe ait simitçi arabaları da bulunmaktadır. Bu alanda ateş yakmak ve mangal yakmak yasaktır.

Koronadan dolayı Mangal yasak mı?

Koronavirüs vaka sayılarının azalmasıyla birlikte kaldırılan yasaklar arasına mangal yasağı da dahil edildi. İçişleri Bakanlığı'nın Kademeli Normalleşme Genelgesi'nde piknik yapmak ve mangal yakmakla ilgili bir karar bulunmuyor. Yeni kararlara göre 1 Temmuz'dan itibaren piknik yerlerinde mangal yapılabilir.

Kızılcahamam Soğuksu da mangal yapmak yasak mı?

Corona tedbirleri kapsamında son dakika gelişmesi: Mangal ve piknik yasaklandı! ... Türkiye'nin Sayılı milli parklar listesinde bulunan Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı da bugünden itibaren geçici olarak mangal yakmak Piknik yapmak ve girişler bile yasaklandı.