Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde hangi bölümler var?
  2. Hacettepe Beytepe hangi semtte?
  3. Aştiden Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsüne nasıl gidilir?
  4. Hacettepe Konukevi kimler kalabilir?
  5. Hacettepe Üniversitesi'ne yakın semtler?
  6. Beytepe Kampüsü hangi ilçeye bağlı?
  7. Hacettepe Üniversitesine hangi Otobüs gider?
  8. Hekim evinde kimler kalabilir?
  9. Hacettepe KYK Yurtları kaç kişilik?
  10. Hacettepe Üniversitesi kime ait?
  11. Hacettepe Üniversitesi'ne yakın yurtlar?
  12. Ankaranın en nezih semti neresi?
  13. Beytepe Kampüsü ne zaman açıldı?
  14. Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü ne zaman kuruldu?
  15. Ankara Tren Garı Hacettepe Hastanesine Nasıl Gidilir?
  16. Hacettepe ye nasıl gidilir?
  17. Öğretmen Evi kimlere indirimli?
  18. Misafirhanelerde herkes kalabilir mi?

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde hangi bölümler var?

Hacettepe Üniversitesi'ne bağlı olan diş hekimliği, eczacılık, hemşirelik, sağlık bilimleri ve tıp fakültesi dışındaki fakültelerin hepsi Beytepe Kampüsü'nde bulunmaktadır. 2019 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'nın da buraya taşınmasıyla birlikte yerleşkedeki toplam fakülte sayısı 10'a yükselmiştir.

Hacettepe Beytepe hangi semtte?

Hacettepe Üniversitesi 39.870209 enlem ve 32.730724 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Beytepe Mh. ve Çankaya ilçesine bağlıdır. Hacettepe Üniversitesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Hacettepe Üniversitesi posta kodu 06800.

Aştiden Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsüne nasıl gidilir?

AŞTİ'den Beytepe Kampüsü'ne gitmek için tercih edilebilecek ilk yolda; öncelikle yaklaşık 7 dakika AŞTİ durağına yürünür. Buradan 339--3 numaralı otobüslerden birine binilir ve Armada durağında inilir. İndikten sonra yaklaşık 2 dakika yürüyerek Söğütözü durağına gelinir ve M1-2-3 metrosuna aktarma yapılır.

Hacettepe Konukevi kimler kalabilir?

Birimimizde, Üniversitemiz Lisans, Yüksek Lisans, Doktora öğrencileri ile Asistan, Doktor, Uzman, Yrd.Doçent, Doçent, Hemşire, hasta ve hasta yakınları başta olmak üzere, kongre, seminer veya benzer toplantı ve organizasyonlar için ünversitemizde bulunan diğer konuklarımız ve öğrenci velileri kalabilmektedir.

Hacettepe Üniversitesi'ne yakın semtler?

Hacettepe Üniversitesi. Sıhhiye yerleşkesi, Ankara'nın ilk yerleşim bölgesi olan Ulus semti ile Hamamönü semtleri arasındaki bölgede yer almaktadır. Bu yerleşke Sıhhiye, Kurtuluş, Kızılay, Opera ve Samanpazarı'ndan 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Beytepe Kampüsü hangi ilçeye bağlı?

Hacettepe Beytepe Kampüs Yolu 39.895309 enlem ve 32.733780 boylamda yer almaktadır. Çankaya ilçesine bağlıdır. Hacettepe Beytepe Kampüs Yolu haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Hacettepe Üniversitesine hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Hacettepe Üniversitesi yakınından geçiyor: 175, 550, 564.

Hekim evinde kimler kalabilir?

Birimimizde, Üniversitemiz Lisans, Yüksek Lisans, Doktora öğrencileri ile Asistan, Doktor, Uzman, Yrd.Doçent, Doçent, Hemşire, hasta ve hasta yakınları başta olmak üzere, kongre, seminer veya benzer toplantı ve organizasyonlar için ünversitemizde bulunan diğer konuklarımız ve öğrenci velileri kalabilmektedir.

Hacettepe KYK Yurtları kaç kişilik?

4 kişilik odalar mevcuttur. 1 blok özel nitelikli KYK yurdu olarak hizmet vermektedir.

Hacettepe Üniversitesi kime ait?

İhsan Doğramacı tarafından kurulmuştur. Hacettepe Üniversitesi, Çocuk Sağlığı Enstitüsü ve Hastanesi olarak 1957 yılında Hacettepe'de sağlık hizmeti vermeye ve 1958 yılında da eğitim, öğretim, araştırma çalışmalarına başlamıştır.

Hacettepe Üniversitesi'ne yakın yurtlar?

  • Özel İdeal Kız & Erkek Öğrenci Yurtları Ankara / Çankaya. ...
  • Zahide Hanım Kız Yurdu. Ankara / Çankaya. ...
  • Mine - 3 Kız Öğrenci Yurdu. Ankara / Çankaya. ...
  • Arina Kız Öğrenci Yurdu. Ankara / Çankaya. ...
  • Ankara Asude Kız Öğrenci Yurdu. ...
  • Şimal Kız Öğrenci Yurdu. ...
  • Baştüzel Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu. ...
  • Özel Göksu Erkek Öğrenci Yurdu.

Ankaranın en nezih semti neresi?

Gölbaşı Son yıllarda birbiri ardına yükselen projeleri ile Ankara'nın en gözde yatırım bölgesine dönüşen Gölbaşı, Şehir Parkı ve Eymir Parkı gibi projeler ile elit ve nezih kesimin Başkent'teki en gözde bölgeleri arasında.

Beytepe Kampüsü ne zaman açıldı?

Merkez kampüsü Sıhhiye'de, en büyük yerleşimi ise Beytepe Kampüsü'nde olan üniversitenin toplamda beş adet yerleşkesi bulunmaktadır....Fakülte ve enstitüler.
BirimEğitim Fakültesi
KampüsBeytepe Kampüsü
Kuruluş Yılı1982
BirimEnstitüler
Eğitim Bilimleri Enstitüsü
15 sütun daha

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü ne zaman kuruldu?

8 Temmuz 1967 Hacettepe Üniversitesi/Kuruluş

Ankara Tren Garı Hacettepe Hastanesine Nasıl Gidilir?

Ankara Tren Garı'ndan Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri'ne taksiyle gelebileceğiniz gibi banliyö trenine Kayaş yönüne gitmek üzere binip Hacettepe Erişkin Hastanesi ve Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi için Yenişehir (Gar'dan sonraki ilk durak), Hacettepe Onkoloji Hastanesi için ise Kurtuluş (Gar'dan sonraki ...

Hacettepe ye nasıl gidilir?

(M2) ANKARA METROSU-2 (KIZILAY- ÇAYYOLU) ile Beytepe Yerleşkesine ulaşım sağlanabilir. Metrodan Beytepe durağında indikten sonra, Beytepe Köprüsü üzerinde bulunan Beytepe otobüs durağından yerleşkemizden hareket eden “BEYTEPE METRO İSTASYONU – BEYTEPE KAMPÜSÜ” otobüsleri ile yerleşkemize ulaşmak mümkündür.

Öğretmen Evi kimlere indirimli?

Eğitim çalışanları, öğrenciler ve indirime konu olan diğer kişi ve guruplar, durumunu gösteren resmi belge (öğrenci belgesi, emekli kartı, görev belgesi vs) ibraz etmeleri durumunda Öğretmenevi hizmetlerinde indirimli olarak faydalanabilmektedir.

Misafirhanelerde herkes kalabilir mi?

Devlet Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir? Kamuda çalışanlar için Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ait misafirhaneler bulunmaktadır. Kurum ve kuruluşun belirlediği politikalara göre bu misafirhanelerden kamu personelinin kendisi, akrabaları ve tanıdıkları faydalanabilir.