Whatsapptan yolladığım mesajı karşıdaki görmeden nasıl kaldırabilirim?

İçindekiler:

  1. Whatsapptan yolladığım mesajı karşıdaki görmeden nasıl kaldırabilirim?
  2. Whatsapptan atılan mesaj nasıl geri alınır?
  3. WhatsApp'ta benden silinen mesajı karşı taraf görür mü?
  4. WhatsApp herkesten silinen fotoğraflar galeride gözükür mü?
  5. WhatsApp eski mesajlar nasıl silinir?
  6. WhatsApp sildikten sonra mesajlar silinir mi?
  7. Herkesten silinen mesaj görünür mü?

Whatsapptan yolladığım mesajı karşıdaki görmeden nasıl kaldırabilirim?

WHATSAPP'TA KARŞI TARAFTAN MESAJ SİLME SÜRESİ Whatsapp'tan yolladığınız mesajları karşı taraftan silmek için tam 7 dakikanız yani 420 saniyeniz var. Bu sürede karşı taraf mesajı görmeden silebilirsiniz. Karşı tarafa sadece “bu mesaj silindi” yazısı gider. Bu yazıyı siz de görürsünüz.

Whatsapptan atılan mesaj nasıl geri alınır?

Mesajlarınızın saklandığı son yedeğinizi yüklemek için Whatsapp'ı kaldırıp yeniden yüklemeniz gerekiyor. Yeniden kurulam sırasında Whatsapp mesaj yedinizi bulacak ve size yüklemek isteyip istemediğinizi soracak. “Geri Yükle” seçeneğine tıklayarak silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.

WhatsApp'ta benden silinen mesajı karşı taraf görür mü?

Gönderilen mesaj karşı taraftan silindiğinde silinen kişinin sohbetinde “Bu mesaj silindi” ibaresi yer alıyor. Ancak mesajı silen kişi, sadece kendi ekranından silerse karşı tarafın sohbet ekranında herhangi bir ifade yer almıyor. Yani karşı taraf mesajı görmeye devam ediyor.

WhatsApp herkesten silinen fotoğraflar galeride gözükür mü?

[] wpden atılan resim herkesten sil yapınca galeriden siliniyor! Whatsapp tan gelen resimleri karşı taraf silerse sizden gidiyor bu uzun zaman önce gelen bir özellik. Sadece İPhonelarda silinmiyor. Haricinde kalan tüm cihazlarda resimi silerseniz sadece whatsapptan değil galeriden de silersiniz.

WhatsApp eski mesajlar nasıl silinir?

WhatsApp yedeklenmiş sohbet geçmişi nasıl silinir?
  1. My Files yani Dosyalarım a girin.
  2. All Files yani Tüm dosyalara dokunun.
  3. WhatsApp klasörünü bulun.
  4. Databases klasörüne dokunun.
  5. msgstore.db.crypt dosyalarımı seçin.
  6. Çöp kutusu simgesini tıklayarak silin.

WhatsApp sildikten sonra mesajlar silinir mi?

WhatsApp komple silince mesajlarda silinir mi? ... WhatsApp yedekleme ayarlarından Google Drive üzerine yedekleme yaptıysan, tekrar kurduğunda mesajlar geri yüklenebiliyor. Aynı numara ile tekrar giriş yaptığında tüm içerik en son hali tekrar WhatsApp'ta saklandığı için karşına çıkar.

Herkesten silinen mesaj görünür mü?

(*) Siz veya alıcınız Android, iPhone veya Windows Phone için WhatsApp'ın en son sürümünü kullanmıyorsanız bu özellik desteklenmeyecektir. Alıcılar mesajınızı silinmeden önce veya mesaj silme işlemi başarılı olmadığında görebilirler. Mesajı herkesten silme işleminin başarılı olmadığı durumlar size bildirilmez.