Kantaron yağı sivilce için nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kantaron yağı sivilce için nasıl kullanılır?
  2. Sarı kantaron yağı sivilce lekelerine iyi gelir mi?
  3. Kantaron sivilceye iyi gelir mi?
  4. Kırmızı Kantaron yağı yaralara iyi gelir mi?
  5. Kırmızı Kantaron yağı lekelere iyi gelir mi?

Kantaron yağı sivilce için nasıl kullanılır?

Kantaron Yağı Sivilce İçin Nasıl Kullanılır? Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayabilirsiniz. Direkt olarak güneşe çıkmayacağınız zamanları tercih edin. Bir parça pamuk üzerine damlattığınız 2-3 damla kantaron yağını, yumuşak ve dairesel hareketlerle yüzünüze dağıtın.

Sarı kantaron yağı sivilce lekelerine iyi gelir mi?

Sarı kantaron yağı cildi derinlemesine temizler ve düzenli kullanıldığında siyah noktaların giderilmesini sağlar. Siyah noktaların yanı sıra sivilce ve sivilce izlerini tedavide de kullanılır. Güneş yanıklarına ve ciltteki güneş lekelerin yok olmasını sağlayan kantaron yağı cilt renginin açılması için de kullanılır.

Kantaron sivilceye iyi gelir mi?

Kantaron yağı, antiseptik özellikler taşıdığında iltihapların ve iltihaplı sivilcelerin kurumasını sağlıyor. Tüm bu etkileri sayesinde yaşlanma karşıtı bir etki oluşturan kantaron yağı, kırışıklıkların oluşumunu geciktiriyor. Yaraların ve yaralardan kalan lekelerin görünümünü iyileştiriyor.

Kırmızı Kantaron yağı yaralara iyi gelir mi?

Düzenli olarak kullanılan kırmızı kantaron yağı yüz ve vücutta bulunan sivilce izi, yara, yanık ve kırışıklıkları giderir.

Kırmızı Kantaron yağı lekelere iyi gelir mi?

Kantaron yağı, güneş yanıklarının ve ciltte bıraktığı lekelerin yok olmasını sağlıyor. Çeşitli sebeplerle oluşan ciltteki kızarıkları azaltıyor, düzenli kullanıldığında kızarıklıkları tamamen ortadan kaldırıyor. Hem sivilcelerin hem de sivilcelerden kalan lekelerin temizlenmesine yardımcı oluyor.