Maximum kart puanları nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Maximum kart puanları nerede kullanılır?
  2. Maximum puan nasıl kullanılır?
  3. MaxiPuan Trendyol da geçerli mi?
  4. Iş Bankası Maximiles puan nerelerde kullanılır?
  5. MaxiPuan ile yakıt alınır mı?
  6. Maximum Öde Geç nasıl kullanılır?
  7. A101 de MaxiPuan geçiyor mu?
  8. MaxiPuan internet alışverişinde kullanılır mı?
  9. a101 de MaxiPuan geçiyor mu?
  10. 1 MaxiMil kaç TL?
  11. Maximum Öde Geç nedir?
  12. Öde Geç nasıl çalışır?
  13. ParaPuan hangi marketlerde geçer?
  14. A101 de chip para kullanılıyor mu?
  15. 20.000 Mil kaç TL?
  16. Garanti Mil kaç TL?

Maximum kart puanları nerede kullanılır?

MaxiPuanlarınızı fiziki Maximum işyerlerinde kullanabilirsiniz: Kazandığınız MaxiPuanları fiziki Maximum üye kuruluşlarında yapacağınız alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Maximum puan nasıl kullanılır?

Maximum üyesi işyerinde alışverişinizi yapıp ödeme için kasaya geldiğinizde alışveriş tutarınızın tamamını ya da bir kısmını MaxiPuan'la ödemek istediğinizi söyleyerek, kullanılacak MaxiPuan tutarının pos cihazına girilmesinin ardından işlem onayı için şifrenizi tuşlamanız gerekiyor.

MaxiPuan Trendyol da geçerli mi?

Kampanyalardan kazanmış olduğum MaxiPuan'lar, Trendyol, GittiGidiyor, Hepsiburada, A101, vb. olmak üzere hiçbir yerde geçmiyor. Yalnızca Yemek Sepeti veya Pazarama'da (kısmı) kullanılabiliyor. Fakat bu durumu kampanya bilgilendirmelerinde yazmıyor.

Iş Bankası Maximiles puan nerelerde kullanılır?

Maximum üye işyerlerinde Maximiles'ınızla yaptığınız alışverişlerden kazandığınız MaxiPuanları birebir değerde MaxiMile çevirerek uçak bileti alımında kullanabilirsiniz. * Bir başka deyişle, İstanbul – İzmir için bulduğunuz 300 TL'lik yurt içi uçak bileti için kullanmanız gereken MaxiMil tutarı 300 MaxiMil'dir.

MaxiPuan ile yakıt alınır mı?

Maximum Kart sahipleri kazandıkları ilave MaxiPuan'ları tarihine kadar Maximum üyesi Aytemiz istasyonlarında yapacakları yakıt harcamalarında kullanabilecek.

Maximum Öde Geç nasıl kullanılır?

- Maximum Mobil'e girerek Pazarama altında yer alan Araçta Ödeme menüsünü seçin ve Petrol Ofisi Öde Geç bölümüne girin. - Öde Geç aktivasyon bilgi ekranlarını takip edin. - Plakanızı girip başvurarak aktivasyonunuzu yapın. - Başvurunun alındığı bilgisi tarafınıza iletilecektir.

A101 de MaxiPuan geçiyor mu?

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş, Bankası Bankamatik Kartları,ve Maxipara Kartlar kullanılarak a101.com.tr ve a101.com.tr mobil uygulamasından yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.

MaxiPuan internet alışverişinde kullanılır mı?

Onu işaretlediğiniz zaman puanlarınızı kullanabiliyorsunuz. Alışveriş yapacağınız yer Maximum anlaşmalı olmak zorunda. Siteye göre alışveriş tutarının hepsini karşılaması gerekebiliyor ya da indirim olarak bir kısmını MaxiPuan ile, gerisini de kartınızla ödeyebiliyorsunuz.

a101 de MaxiPuan geçiyor mu?

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş, Bankası Bankamatik Kartları,ve Maxipara Kartlar kullanılarak a101.com.tr ve a101.com.tr mobil uygulamasından yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.

1 MaxiMil kaç TL?

Bulduğunuz biletin fiyatı neyse mili de o! Biriktirdiğiniz Maximilleri, uçak bileti alımınızda 1 MaxiMil=1 TL olarak kullanır, böylece bölge ve yolcu kotaları olmadan bulduğunuz her uçak biletini bulduğunuz fiyattan alabilirsiniz.

Maximum Öde Geç nedir?

tarihinden sonra üretilmiş olan tüm temassız özellikli Maximum kredi kartları herhangi bir aktivasyon işlemi yapılmasına gerek olmaksızın temassız öde-geç işlemlerinde kullanılabilecektir. Temassız özellikli Maximum kredi kartı ile otogaz, benzin ve dizel yakıt alımı gerçekleştirebilir.

Öde Geç nasıl çalışır?

ÖDEGEÇ hizmetimizle artık Türkiye genelinde 1.000'den fazla ÖDEGEÇ üyesi istasyonumuzda akaryakıt ödemenizi yapmak için aracınızdan inmenize gerek yok. Ödeyip geçmek için kredi kartınızla eşleştirdiğiniz Positive Card'ınızın pompaya okutulması yeterli.

ParaPuan hangi marketlerde geçer?

Para puan geçen marketler
  • Adese Market.
  • Bizim Toptan Market.
  • Carrefour.
  • Groseri.
  • Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik.
  • Happy Center.
  • Karafırın.
  • Metro Toptancı Marketleri.
Daha fazla öğe...

A101 de chip para kullanılıyor mu?

16 – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında A101.com.tr 'den yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL chip-para sunulmaktadır. Chip-para ödülü harcama gerçekleştikten sonra karta anında yüklenecek ve Axess üye iş yerlerinde kullanılabilecektir.

20.000 Mil kaç TL?

O zaman hemen hesaplayalım. Aradaki fark 815 TL. 815 TL tasarruf/20.000 mil= 4 kuruş. Yani millerin olması gereken değeri zaten bu. Yani 440 TL vergi+(20.000 x 4 kuruş=800 TL) =1240 TL oldu biletin değeri.

Garanti Mil kaç TL?

Biriktirdiğiniz her 100 mil 1 TL sayılır.