Şevki Sözen in kaç tane çocuğu var?

İçindekiler:

  1. Şevki Sözen in kaç tane çocuğu var?
  2. Müge Anlı'daki Arif hoca kaç yaşında?
  3. Müge Anlı Arif hoca kimdir?
  4. Müge Anlı'daki Arif hoca ne oldu?
  5. Şevki Sözen kaç yaşında?
  6. Arif Hoca ile Şevki Hoca arasında ne oldu?

Şevki Sözen in kaç tane çocuğu var?

Evli olan Prof. Dr. Şevki Sözen'in bu evliliğinden bir evladı vardır. Çok iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Müge Anlı'daki Arif hoca kaç yaşında?

Müge Anlı'nın programından tanıdığımız şu anda kendi muayenehanesinde serbest hekim olarak çalışan Arif Hoca yani Arif Verimli, 1 Haziran 1954 yılında Antalya'da tanınan bir ticaret adamının 4. çocuğu olarak dünyaya geldi.

Müge Anlı Arif hoca kimdir?

Müge Anlı'nın programından tanıdığımız şu anda kendi muayenehanesinde serbest hekim olarak çalışan Arif Hoca yani Arif Verimli, 1 Haziran 1954 yılında Antalya'da tanınan bir ticaret adamının 4. çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokul çağına kadar ailenin en küçük bireyi olarak ilgi ve sevgi içinde büyüdü.

Müge Anlı'daki Arif hoca ne oldu?

Arif Verimli, Müge Anlı programından ayrılığıyla ilgili ilk açıklama şu şekilde: "Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım.

Şevki Sözen kaç yaşında?

Prof Dr. Hayri Sözen'in oğlu olan Şevki Hoca, 1963 yılında Afganistan'ın başkenti Kabil'de dünyaya gelmiştir. Şevki Hoca kaç yaşında? sorusunun yanıtı doğum tarihine göre ortaya çıkıyor bu duruma Şevki Sözen 58 yaşındadır.

Arif Hoca ile Şevki Hoca arasında ne oldu?

Arif Verimli sosyal medya hesabından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ayrıldığını açıkladı. Arif Verimli programdan Şevki Sözen nedeniyle ayrıldığını söyledi. Arif Verimli ve Şevki Sözen arasındaki tartışma ayrılıkla noktalandı. Arif Verimli veda mesajında herkese teşekkür ederken Şevki Sözen'in adını anmadı!