Barış Muslu Kimdir Biyografi?

İçindekiler:

  1. Barış Muslu Kimdir Biyografi?
  2. Mustafa Barış Muslu kimdir?
  3. M Barış Muslu Eğitim kimdir?
  4. Barış Muslu ne?
  5. Beynine Format At kaç sayfa?

Barış Muslu Kimdir Biyografi?

Barış Muslu 1975 yılında doğan mühendis ve NPL (Nörolinguistik Programlama) danışmanı ve yazardır. Ortaokulu Tarsus Amerikan Kolejinde tamamlamıştır. ... Hayatının dönüm noktasını yaşayan Muslu, beyin ve bilinçaltı üzerine Yaptığı çalışmalarla yeni bir terapi yöntemi çıkarmıştır. Bu yöntemin adı, NeuroFormat'tır.

Mustafa Barış Muslu kimdir?

Kişisel gelişim türünde ses getiren eserleriyle tanınan M. Barış Muslu, 1975 yılında dünyaya geldi. ... Başarılı bir eğitim hayatı geçiren Muslu, ABD'de tekrar başladığı lise eğitimini iki yılda tamamladı ve ardından Michigan Tech University'de mühendislik okumaya başladı.

M Barış Muslu Eğitim kimdir?

Kişisel gelişim türünde ses getiren eserleriyle tanınan M. Barış Muslu, 1975 yılında dünyaya geldi. ... Muslu, ABD'deki eğitiminin sona ermesiyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Eğitimini Türkiye'de sürdürmeye devam etti ve Koç Üniversitesi'nde işletme alanında yüksek lisansını tamamladı.

Barış Muslu ne?

Kişisel gelişim türünde ses getiren eserleriyle tanınan M. Barış Muslu, 1975 yılında dünyaya geldi. Ortaokul eğitimini Tarsus Amerikan Koleji'nde tamamlayan yazar, liseye de aynı okulda başladı fakat yarıda bırakarak Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. ... Muslu, ABD'deki eğitiminin sona ermesiyle Türkiye'ye dönüş yaptı.

Beynine Format At kaç sayfa?

Beynine Format At
Yayın Tarihi:20.07.2017
ISBN:9786050912579
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:252
Cilt Tipi:Karton Kapak
2 satır daha