Trendyol para iadesi kaç gün?

İçindekiler:

  1. Trendyol para iadesi kaç gün?
  2. Para iadesi kaç günde hesaba geçer?
  3. Hepsiburada para iadesi ne zaman yapılır?
  4. Trendyol sipariş iptal edince ne oluyor?
  5. Trendyol dan gelen kargoyu almazsak ne olur?
  6. Karta para iadesi ne zaman gelir?
  7. Hepsiburada evden iade ücretli mi?
  8. Akıllı Saat iade edilir mi?
  9. Trendyol kargoda kaç gün bekler?
  10. Ürün para iadesi kaç gündür?
  11. Kredi karti iade nasil olur?

Trendyol para iadesi kaç gün?

İade süresi teslimat tarihinden itibaren 15 gündür. Nasıl İade Ederim? trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.

Para iadesi kaç günde hesaba geçer?

İadenin tamamlanmasının ardından kredi kartına para iadesi 1- 8 gün içinde tamamlanır. Ancak iadenin kargolanması, onaylanması ve geri ödeme süresi, toplamda ortalama olarak 15 gün içinde tamamlanabilir.

Hepsiburada para iadesi ne zaman yapılır?

Yapılan para iadesinin kartınıza veya hesabınıza yansıması bankanızın belirlediği süreye göre değişiklik gösterebilir. Bu süre kredi kartları için en geç 2, banka kartları için ise 8 iş günüdür.

Trendyol sipariş iptal edince ne oluyor?

Web ve uygulama üzerinden yapılan sipariş, iptal ve iade işlemlerinde Trendyol cüzdan seçeneğini kullanırsanız iptal ve iadeler anında cüzdana yatırılacaktır. Hesabımıza geri iade edilmesini istiyorsak bu işlem 2-10 iş günü sürecektir.

Trendyol dan gelen kargoyu almazsak ne olur?

Evet iade oluyor. Paranız bir iki gün içinde iade ediliyor.

Karta para iadesi ne zaman gelir?

Kredi Kartı Para İadesi Ne Zaman Yapılır? Ürün iadesi ve para iadesi işlemleri satıcıya ve bankalara göre farklılık gösterir. Ancak genellikle kredi kartına para iadesi işlemleri ortalama 15 iş günü sürer.

Hepsiburada evden iade ücretli mi?

Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde Hepsiburada'ya başvurarak iade koşulları dahilinde, kargo bedeli ödemeden ücretsiz olarak kolayca iade edebilirsiniz.

Akıllı Saat iade edilir mi?

Kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ve kullanımla beraber sağlık açısından tehlike arz edebilen ürünlerin iadesi/değişimi yapılamamaktadır. (Tüm Kişisel Bakım Ürünleri, Kulak içi /kulak üstü kulaklık, saat, akıllı bileklik vb. ) İlgili yasa gereği faturasız iade ve değişim yapılamamaktadır.

Trendyol kargoda kaç gün bekler?

Kargo firması adresinizde bulunamamanız vaziyetinde paketinizi şubenizden alabileceğinizi bildiren bir not bırakır. 3 gün içerisinde paketinizi söylenen şubeden almazsanız siparişiniz trendyol'a iade edilir.

Ürün para iadesi kaç gündür?

Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden en geç 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcıya iade edilir ve 10 (on) günlük süre içinde mal/hizmeti alıcı iade etmekle mükelleftir.

Kredi karti iade nasil olur?

Kredi kartına iade, Satıcı'nın Banka'ya bedeli tek seferde ödemesinden sonra, Banka tarafından yukarıdaki prosedür gereğince yapılacaktır. Havale/EFT yoluyla alınmış mal ve hizmetin iadesi durumunda SATICI, Banka ile yapmış olduğu sözleşme gereği Alıcı'ya nakit para ile ödeme yapamaz.