Lens fiyatları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Lens fiyatları nelerdir?
  2. Miyop lens kaç TL?
  3. Lens Fiyatları numaraya göre değişir mi?
  4. Numaralı lensler kaç TL?
  5. Numaralı lens Fiyatları ne kadar?
  6. Multifokal lens kimlere uygulanmaz?

Lens fiyatları nelerdir?

  • Air Optix Plus Hydraglyde For Astigmatism. 199.90 ₺
  • Air Optix Colors (Numaralı) 99.90 ₺
  • Neo Plus 60 ml Lens Solüsyonu. 19.90 ₺
  • Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism. 159.90 ₺
  • Starcolors II Renkli Lens Numarasız. 64.90 ₺
  • Zeiss All In One Advance 360ml. 72.90 ₺
  • Biofinity XR Toric. 459.90 ₺
  • Stokta yok.
Daha fazla öğe...

Miyop lens kaç TL?

KONTAKT LENS FİYATLARI NEYE GÖRE DEĞİŞİYOR? Basit miyop ve hipermetroplar için bir kutu içinde altı adet blister ambalaj içersinde aylık kullanım süreli şeffaf lens fiyatları 27.50 ile 67.50 arasında tüketiciyle buluşmaktadır.

Lens Fiyatları numaraya göre değişir mi?

Numarasız Renkli Lens Fiyatları Günlük numarasız renkli lens fiyatı ortalama 75 TL'den başlar, lensin yapısına göre 800 TL gibi rakamlara bile ulaşabilir. ... Yıllık numarasız renkli lens fiyatları ise 150 TL'den başlayıp 800 TL gibi rakamlara ulaşabilir.

Numaralı lensler kaç TL?

Günlük numarasız renkli lens fiyatı ortalama 75 TL'den başlar, lensin yapısına göre 800 TL gibi rakamlara bile ulaşabilir. Aylık ve 3 aylık numarasız renkli lens fiyatları ise genelde 140 TL ile 300 TL arasındadır. Yıllık numarasız renkli lens fiyatları ise 150 TL'den başlayıp 800 TL gibi rakamlara ulaşabilir.

Numaralı lens Fiyatları ne kadar?

Göz bozukluklarının tedavisinde önemli bir yenilik olan göz içi lensleriyle 30 numaraya kadar olan bozukluklar tedavi edilebiliyor. 10 numaraya kadar olan miyopların tedavisi lazerle (wave front femtolasik tekniğiyle), 10 numaranın üzerindekilerin tedavisiyse Eye PCL göz içi lensle yapılıyor.

Multifokal lens kimlere uygulanmaz?

Multifokal Kimlere Uygulanır? Standart katarakt ameliyatı gereken her hastaya Multifokal mercek takılabilir.Astigmatın yüksek olmaması tercih edilir. Ameliyattan sonra hem uzağı hem de okuma mesafesini net görmek ve gözlük kullanmak istemeyen hastalar için iyi bir seçenektir.