Trendyol sadece kredi kartı mı?

İçindekiler:

  1. Trendyol sadece kredi kartı mı?
  2. Trendyol da ödeme nasıl yapılır?
  3. Trendyol da kapıda ödeme seçeneği var mı?
  4. Trendyol nasıl fotoğraflı yorum?
  5. Trendyol kargo seçimi var mı?
  6. Hepsiburada kapıda ödeme seçeneği var mı?
  7. Trendyol hangi kartlara taksit?

Trendyol sadece kredi kartı mı?

Trendyol, Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biridir. ... Türkiye'de Trendyol gibi internet alışverişi için sadece kredi kartı kullanılabildiğine dair çok büyük bir yanılgı var. Banka kartınız ile kredi kartının yapabildiği şeyleri hatta çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz.

Trendyol da ödeme nasıl yapılır?

En büyük müşteri ağına sahip alışveriş sitesi olan Trendyol kapıda ödeme yok. Trendyol'da alışveriş sadece kredi kartı ya da banka kartları ile yapılabiliyor. Trendyol online alışverişlerde kartla ödeme alıyor. Güvenliği ise 3D Secure sistemi ile sağlıyor.

Trendyol da kapıda ödeme seçeneği var mı?

En büyük müşteri ağına sahip alışveriş sitesi olan Trendyol kapıda ödeme yok. Trendyol'da alışveriş sadece kredi kartı ya da banka kartları ile yapılabiliyor.

Trendyol nasıl fotoğraflı yorum?

Trendyol kullanıcıları fotoğraflı yorum yapabilmek için yorum yapacağı ürünün sayfasında yer alan Ürünü Değerlendir kısmına gelmeli. Açılan sayfada yorumu yazıp dilerse fotoğraf eklemeli. Böylece yorum yaptığınız üründe hem yorumunuz hem de aldığınız ürün diğer kullanıcılar tarafından görüntülenebilir.

Trendyol kargo seçimi var mı?

Trendyol olarak birçok kargo firması ile çalışıyoruz ve kargo seçimi sistem tarafından otomatik olarak yapılıyor. Bununla birlikte talebinizi ilgili ekiplerimize ilettiğimizi bilmenizi isteriz.

Hepsiburada kapıda ödeme seçeneği var mı?

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamada, bugüne kadar üyelerine EFT/Havale, kredi kartı, telefon, CepBank ve Canlimiti ile ödeme seçenekleri sunan hepsiburada.com'un bu işbirliği ile artık "kapıda ödeme" kolaylığı sağladığı belirtilmişti.

Trendyol hangi kartlara taksit?

3 taksit kampanyasına Bonus, Money Bonus, Flexi , Bonus Flexi, Bonus Genç, Shop&Fly, Miles&Smiles Garanti BBVA, Bonus Business, Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Alternatifbank Bonus, ICBC Turkey Bonus, Fibabanka Bonus, Deniz Bonus Business, TEB Bonus Business, Şeker Bonus ...