Meteospasmyl 40 yumusak kapsül nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Meteospasmyl 40 yumusak kapsül nasıl kullanılır?
  2. Pankreoflat yan etkileri nelerdir?
  3. Meteospasmyl ne işe yarar?
  4. Motilium yan etkileri nelerdir?
  5. Pankreoflat günde kaç kez kullanılır?
  6. Meteospasmyl ne kadar süre kullanılır?
  7. Metpamid kaç yaş için kullanılır?
  8. Pankreoflat ilaç ne işe yarar?
  9. MOTILIUM nedir ne işe yarar?

Meteospasmyl 40 yumusak kapsül nasıl kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: METEOSPASMYL belirtilen endikasyonlarda, günde 2-3 kez bir kapsül alınır, Uygulama yolu ve metodu: Ağız yoluyla alınır, Yemeklerden önce yeterli miktarda sıvı ile alınız. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanım: Sadece erişkinlerin kullanımı içindir.

Pankreoflat yan etkileri nelerdir?

Nefes almada güçlük, kurdeşen, karın ağrısı, yüzde, dudakta, dilde ya da boğazda şişlik olası yan etkileri oluşturmaktadır. En yaygın görülen yan etkileri ise karın ağrısı, baş ağrısı, kusma, baş dönmesi, öksürük, dışkıda anormal durum ve ishal oluşturmaktadır.

Meteospasmyl ne işe yarar?

Meteospasmyl, antispazmodik (spazm çözücü) ve kas gevşetici bir ilaçtır. Piyasada 40 ve 80 kapsül içeren ambalajlarda bulunur. Her bir beyaz ve yumuşak kapsül etkin madde olarak 60 mg alverin sitrat ve 300 mg simetikon içerir.

Motilium yan etkileri nelerdir?

Tıbbi gözlem gerektiren dozlarda ve durumlarda MOTILIUM kullanan bazı hastalarda aşağıdaki istenmeyen etkiler gözlenmiştir: Huzursuzluk, memelerde şişme ya da büyüme, memelerden beklenmedik akıntı, kadınlarda düzensiz adet döngüsü, emzirmede güçlük, depresyon, aşırı duyarlılık Eğer bu kullanma talimatında bahsi ...

Pankreoflat günde kaç kez kullanılır?

386 Page 4 PANKREOFLAT Film Tablet ağızdan alınır. Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Genelde yemeklerde 1-2 tablet çiğnenmeden yutulur. Röntgen çekimlerinde gaz bulunmaması için çekimden önce 2 gün 3-4 kere 2 tablet ve çekim günü sabah aç olarak 2 tablet alınır.

Meteospasmyl ne kadar süre kullanılır?

Meteospasmyl, spazm giderici ve kas gevşetici bir ilaçtır....Meteospasmyl doğru kullanımı nasıl olmalı?
  1. İlacınızı tercihen yemeklerden önce veya ağrı sırasında bir bardak su ile alın. ...
  2. Mutlaka doktorunuzun önerdiği dozda ve şekilde kullanın.
Daha fazla öğe...

Metpamid kaç yaş için kullanılır?

METPAMİD 1 -18 yaş arası genç erişkin ve çocuklarda: - Kemoterapiye bağlı bulantı ve kusmanın önlenmesinde başka tedavilerin başarısız olduğu ya da uygulanamadığı durumlarda ikinci seçenek olarak kullanılır. METPAMİDTablet 1 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Pankreoflat ilaç ne işe yarar?

PANKREOFLAT nedir ve ne için kullanılır? PANKREOFLAT; mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanılan, pankreas enzimlerini içeren bir ilaçtır. PANKREOFLAT, 60 adet film tablet içeren blisterler ambalajlarda kullanma talimatı ile birlikte sunulur. Tabletler beyaz ya da beyaza yakın renkli oblong film tablet şeklindedir.

MOTILIUM nedir ne işe yarar?

MOTILIUM mide-bağırsak sistemindeki hareketliliği düzenleyerek bunların giderilmesini sağlar. - MOTILIUM ayrıca, vücuttaki yapısal veya işlevsel bir bozukluktan dolayı ortaya çıkan, mikrobik ateşli hastalıklara bağlı, yediğimiz besinlere bağlı, ya da ışın tedavisi ve çeşitli ilaç tedavilerine bağlı bulantı ve ...