Istanbul şile hangi ilçeye yakın?

İçindekiler:

  1. Istanbul şile hangi ilçeye yakın?
  2. Şile otobusleri nereden kalkar?
  3. Şile Ağva yakın mı?
  4. Şile ilçesi hangi ilimize bağlı?
  5. İstanbul Şile Ağva arası kaç kilometre?
  6. Ağva'ya otobüsle nasıl gidilir?
  7. Istanbuldan şileye otobüsle nasıl gidilir?
  8. Şile den sonra neresi gelir?
  9. Şile otobüs bileti ne kadar?
  10. Sabihadan Ağva'ya nasıl gidilir?
  11. Istanbul Şile nasil gidilir?
  12. Istanbuldan Şile Ağva ya nasıl gidilir?

Istanbul şile hangi ilçeye yakın?

Marmara bölgesinin kuzeydoğusunda bulunan Şile, İstanbul'un Karadeniz kıyısında bulunan şirin bir ilçesidir. Doğusunda Kandıra, Güneyinde Pendik, Batıda Beykoz, Güneydoğuda ise İzmit Körfez ve Derince ilçelerine komşudur.

Şile otobusleri nereden kalkar?

Şile'ye, Üsküdar ve Ümraniye'nin Tepeüstü mevkiinden kalkan otobüsler ile ulaşım mümkündür. 139 no'lu İETT hattı; Üsküdar vapur iskelesinin karşısındaki perondan kalkarak Altunizade, Ümraniye, Madenler, Sancaktepe, Çekmeköy'den geçerek Şile'ye ulaşım sağlamaktadır.

Şile Ağva yakın mı?

Ağva İstanbul'a 97 km uzaklıkta. ... Şile'den sonra, Ağva'ya giden sahil yolunu kullanarak, Kabakoz, İmrenli, Akçakese ve Kurfallı güzergahını izleyin. Toplam bir buçuk saatte Ağva'ya ulaşabilirsiniz.

Şile ilçesi hangi ilimize bağlı?

Şile, İstanbul'un en kuzeyinde; Beykoz, Çekmeköy, Pendik gibi ilçelerle komşu bir ilçedir. İstanbul'un merkezi ilçelerine oldukça yakın bir konumdadır. Şile; Üsküdar'a yaklaşık 60 km, Kadıköy'e yaklaşık 65 km ve Ataşehir'e yaklaşık 55 km uzaklıktadır.

İstanbul Şile Ağva arası kaç kilometre?

AĞVA NEREDE? Şile'den 40 kilometre uzaklıkta yer alan şirin bir belde burası. İzmit'ten doğup gelen Göksu ve Yeşil çay dereleri arasında yer alıyor.

Ağva'ya otobüsle nasıl gidilir?

Özel aracınız yok ise, Üsküdar'dan ve Harem'den Ağva'ya düzenli olarak çalışan İETT ve Şile Ağva Üsküdar Turizm otobüslerini kullanabilirsiniz. Ağva'ya giden toplu ulaşım araçları, aynı zamanda öncesinde Şile'ye de uğruyor. Ağva'ya İETT otobüsü ile yolculuk yaklaşık 3 saat 15 dakika sürüyor.

Istanbuldan şileye otobüsle nasıl gidilir?

İETT otobüsleri ile Şile'ye nasıl gidilir: İstanbul'dan Şile'ye İETT otobüslerinin de seferleri var. 139 numaralı Üsküdar-Şile ve 139A numaralı Üsküdar-Şile/Ağva otobüsleri ile Şile'ye ulaşım mümkün.

Şile den sonra neresi gelir?

İstanbul'un 39 ilçesinden biri olan Şile, doğuda Kandıra, güneydoğuda Derince, güneyde Pendik ve Gebze, güneybatıda Çekmeköy ve batıda da Beykoz ilçeleriyle çevrili.

Şile otobüs bileti ne kadar?

OTOBÜSLE ULAŞIM: 11 TL Şile'ye Üsküdar'dan otobüs kalkıyor. Belediye otobüsü değil. Uzun yol otobüsü. Kişi başı 11 liraya binip, 2 saat sonra Şile Otogarı'nda oluyorsun.

Sabihadan Ağva'ya nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ağva'ya ulaşım: İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ağva'ya en yakında bulunan havalimanı. Bu havalimanından Ağva'ya ulaşım için toplu ulaşım seçeneği bulunmuyor. Taksi, araç kiralama ya da özel transfer hizmetini kullanarak havalimanından direkt Ağva'ya gidebilirsiniz.

Istanbul Şile nasil gidilir?

İstanbul'dan Şile'ye nasıl gidilir: İstanbul'dan Şile'ye ulaşım Üsküdar'dan kalkan İETT otobüsleri ya da İstanbul Büyükşehir Belediyesi denetimli özel firmanın otobüsleri ile gerçekleşiyor.Üsküdar Marmaray çıkışının solunda, ana cadde üzerindeki 4 numaralı perondan Şile-Ağva otobüsleri kalkıyor.

Istanbuldan Şile Ağva ya nasıl gidilir?

Özel aracınız yok ise, Üsküdar'dan ve Harem'den Ağva'ya düzenli olarak çalışan İETT ve Şile Ağva Üsküdar Turizm otobüslerini kullanabilirsiniz. Ağva'ya giden toplu ulaşım araçları, aynı zamanda öncesinde Şile'ye de uğruyor. Ağva'ya İETT otobüsü ile yolculuk yaklaşık 3 saat 15 dakika sürüyor.