Recep İvedik nasıl zayıfladı?

İçindekiler:

  1. Recep İvedik nasıl zayıfladı?
  2. Recep İvedik kaç kilo?
  3. Ece Incebay nasıl kilo verdi?
  4. Recep İvedik 4 gaye kimdir?
  5. Şahan nasıl zayıfladı?
  6. Şahan kaç kilo?
  7. Ece Incebay kaç yaşında?
  8. Şahan Gökbakar ve eşi Kim?
  9. Şahan boyu kaç?

Recep İvedik nasıl zayıfladı?

Kasım ayında vizyona girecek yeni filmi Recep İvedik 6 için gün sayan Şahan Gökbakar bu süre zarfında verdiği kilolarla dikkat çekti. ... Geçen Kasım ayı itibariyle Ketojenik beslenme uyguladım… Nedir Ketojenik beslenme internetten araştırırsınız.. Toplamda 27-28 kilo verdim 5-6 ay gibi bir sürede.

Recep İvedik kaç kilo?

Şahan Gökbakar ile ilgili 16.05.2010 tarihinde şöyle bir haber çıktı: "Recep İvedik' serisi için 135 kiloya kadar çıkan ve filmin devamlılığı uğruna dört yıldır bu kiloyu korumaya çalışan komedyen, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'nden 1.84 boyu ve 135 kilo ağırlığı nedeniyle 'askerliğe elverişsiz' olduğu yönünde rapor ...

Ece Incebay nasıl kilo verdi?

Filmde kiloları ile dalga geçilen İncebay mide ameliyatı olarak 37 kilo verdi. Dış görünüşünden öte yaşadığı sağlık sorunlarından rahatsız olan İncebay, ameliyat olmaya karar vererek 52 bedenden 38 bedene düşmüş.

Recep İvedik 4 gaye kimdir?

Oyuncular
OyuncuRol
Berna ÜçkalelerSimge
Serkan SağdıçBurak
Caner TanrıverdiCenk
Gülşah YanaşGaye
9 satır daha

Şahan nasıl zayıfladı?

Şahan Gökbakar 100 kilonun üzerine çıkınca eşi Selin Gökbakar'ın desteğiyle ketojonik diyete başlamıştı. “Azim, kararlılık, sabır ve eşimin desteğiyle oldu. Fazla kasmadan biraz daha zayıflamak istiyorum.” Oyuncunun hedefi; 3 ayda 10 kilo daha vermek.

Şahan kaç kilo?

Aşırı kilolarıyla özdeşleşen Şahan Gökbakar, kilo vermek için mide ameliyatı olmak yerine beslenme şeklini değiştirdi. Komedyen, ketojenik diyetle 130 kilodan 102 kiloya düştü. Yıllardır kilolarıyla başı dertte olan Şahan Gökbakar, son dönemde bir hayli zayıfladı.

Ece Incebay kaç yaşında?

Çocukluğundan beri kilolu olan 26 yaşındaki İncebay'ın hayatı 2014 yılında annesiyle gittiği tatilde çektirdiği fotoğraflardaki görüntüsünden rahatsız olmasıyla başlamış.

Şahan Gökbakar ve eşi Kim?

Selin Ortaçlıe. 2015 Şahan Gökbakar/Eşi

Şahan boyu kaç?

1,8 m Şahan Gökbakar/Boy