Konya egzoz her araca olur mu?

İçindekiler:

  1. Konya egzoz her araca olur mu?
  2. Egzoz cezası kaç TL?
  3. Varex cezası ne kadar?
  4. Vanalı egzoz ne demek?
  5. Konya egzoz kaç TL?
  6. Varex egzoz sistemi nedir?
  7. Kumandalı varex egzoz nedir?

Konya egzoz her araca olur mu?

Tüm benzinli araçlara uyumludur.

Egzoz cezası kaç TL?

Egzoz muayenesi, egzoz gazı emisyonu ölçümü için yaptırılır. Egzoz muayene gecikme cezası 2021 yılı itibariyle 2067 liradır. Bu ceza ilk 15 gün içerisinde ödenecek olursa % ceza indiriminden faydalanılarak 1550,25 Türk lirası olarak ödenebilir.

Varex cezası ne kadar?

Gürültülü egzoz cezası 1.002 TL'dir. VAREX sisteminin varlığı bir otomobilde tespit edilirse bu ceza uygulanır. Yani VAREX sistemi kullanılması yasak olan bir sistemdir.

Vanalı egzoz ne demek?

Manuel olan kumandalı ve vanalı abart egzoz ise içeriden kontrol edilebilen olup istenildiği zaman ses çıkartması için Aç – Kapa şeklinde butonu ile istenildiği zaman da sesi ve abart egzoz özelliklerini kapatabilmektedir. ... Vanalı da ise vanayı çevirmeniz yeterlidir.

Konya egzoz kaç TL?

Tofaş aksesuar ve yedek parça - Konya egzoz Fiyat : 80 tl | Facebook.

Varex egzoz sistemi nedir?

Varex egzoz, egzoz manifoldundan en arkaya doğru uzanan bölümün değiştirilmiş halidir. Bu tip egzozların en büyük farkı aracın motor sesidir. Doğal olarak modifiye tutkunları bu tip bir egzozun çıkardığı sesi severler.

Kumandalı varex egzoz nedir?

Kumandayla yönlendirilen Varex, elektronik bir sistem üzerinden susturucu kapaklarını açıp kapatıyor. Böylelikle gürültü istediğinizde tek düğmeyle açıp tekrar kapatabiliyorsunuz. Otomobillerdeki güç artışları da böylelikle isteğe bağlı olarak kontrol edilmiş oluyor.