Sınırsız HES kodu nasıl alınır SMS?

İçindekiler:

  1. Sınırsız HES kodu nasıl alınır SMS?
  2. HES kodu nasıl alinir SMS?
  3. HES kodundaki paylaşım süresi ne demek?
  4. HES Kodumun süresini nasıl öğrenebilirim?
  5. Telefonla süresiz HES kodu nasıl alinir?
  6. HES kodu ne kadar sürede alınıyor?
  7. HES kodu nasıl bakılır?

Sınırsız HES kodu nasıl alınır SMS?

SMS İLE SÜRESİZ HES KODU NASIL ALINIR? Telefonlarının mesaj bölümüne giriş yapan kullanıcılar HES yazıp aralarında boşluk bırakacak şekilde T.C kimlik numarasını, Türkiye Cumhuriyeti Kimliğinde bulunan seri numarasının son 4 hanesini ve kod paylaşım süresini yazıp 2023'e kısa mesaj (SMS) yollayarak kodu edinebilir.

HES kodu nasıl alinir SMS?

HES kodu ayrıca SMS yöntemiyle de alınabilecek. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023'e SMS olarak atılabilecek.

HES kodundaki paylaşım süresi ne demek?

Paylaşım Süresi, talep ettiğiniz HES kodunuzun aktiflik süresini belirler. HES kodunuzu uçak bileti alımlarında kullanabilmeniz için, Paylaşım Süresi'nin seçeceğiniz uçuşun tarihinden en az 8 gün daha fazla olması gerekir. Örneğin uçuşunuz 10 gün sonra ise en az 18 gün geçerli Paylaşım Süresili bir kodunuz olmalı.

HES Kodumun süresini nasıl öğrenebilirim?

2023 kısa mesaj numarasına, aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; HES, TC. KİMLİK NO, GEÇİCİ KİMLİK BELGE NO SON 4 HANE, GEÇERLİLİK SÜRESİ(GÜN) yazıp SMS göndermeniz durumunda HES kodunuzu alabilirsiniz.

Telefonla süresiz HES kodu nasıl alinir?

Tuşlu telefon kullananlar telefonlarından mesajlaşma bölümüne girerek HES yazıp aralarında boşluk bırakacak şekilde T.C kimlik numarasını, Türkiye Cumhuriyeti Kimliğinde bulunan seri numarasının son 4 hanesini ve kod paylaşım süresini yazıp 2023'e kısa mesaj (SMS) yollayarak kodu edinebilir.

HES kodu ne kadar sürede alınıyor?

Sistem size az sonra 28 gün geçerli olacak HES kodunuzu telefonunuza gönderecektir, siz de ilgili alana girebilirsiniz. Bu işlemi bilet satın alacağınız her yolcu için ayrı ayrı yapmanız gerekir.

HES kodu nasıl bakılır?

Hayat Eve Sığar uygulamasında “Karekodlarım” sekmesine tıklanır. Açılan ekranda “Kategori, Alan Adı ve Adres Bilgileri” alanları doldurulur. Oluşturulan karekodun çıktısı ilgili alana asılabilir. HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor.