Penta Teknoloji halka arz oransal mı?

İçindekiler:

  1. Penta Teknoloji halka arz oransal mı?
  2. Penta halka arz kimin?
  3. Penta halka arz alınır mı?
  4. Penta Teknoloji hisse ne zaman işlem görecek?
  5. Kalekim halka arz ne kadar lot verir?
  6. Penta kaç TL'den halka arz oldu?
  7. Penta halka arz nasıl alınır?

Penta Teknoloji halka arz oransal mı?

PENTA HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI? Penta Teknoloji'nin halka arzı, oransal dağıtım yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Penta halka arz kimin?

PENTA HALKA ARZ KİMİN? NE İŞ YAPAR? Penta Teknoloji'nin yüzde 54,30'u, aktif büyüklüğü ve yatırımları itibarıyla Türkiye'nin en büyük halka açık girişim sermayesi şirketi Gözde Girişim'e ait bulunuyor.

Penta halka arz alınır mı?

Penta Teknoloji'nin yüzde 42,03'ü halka arz edilecek. Ek satış hakkının tamamının kullanılması durumunda halka açıklık oranı yüzde 48,34'e çıkacak. Halka arzda yurt içi bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi kullanılacak.

Penta Teknoloji hisse ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 32 TL/pay baz fiyat, "PENTA.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 3 milyon TL olarak belirlenmiştir.

Kalekim halka arz ne kadar lot verir?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının birincil halka arzına ilişkin talep toplama 6 - tarihleri olarak belirlenmiştir. Kalekim halka arzda talep toplama dün (7 Mayıs) saat 17:00'de sona erdi. Kalekim halka arzda hisse fiyat aralığı lot başına 13,75-14,75 TL olarak belirlendi.

Penta kaç TL'den halka arz oldu?

Şirketin halka arz büyüklüğü 588 milyon TL olarak gerçekleşti. Penta'nın 6-7 Mayıs tarihleri arasında talep toplama süreci gerçekleşen halka arzının sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyuruldu. Buna göre şirketin halka arzında 1 TL nominal değerli pay 32 TL üzerinden ihraç edildi.

Penta halka arz nasıl alınır?

Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz.