Kleopatra Koyu ucretli mi?

İçindekiler:

  1. Kleopatra Koyu ucretli mi?
  2. Kleopatra Koyu Çeşme nasıl gidilir?
  3. Kleopatra Koyu soğuk mu?
  4. Kleopatra Plajı kaç para?
  5. Kleopatra Koyu duş var mı?
  6. Kleopatra koyunda telefon çekiyor mu?
  7. Marmaris Kleopatra Plajına nasıl gidilir?
  8. Sedir Adası Marmaris nasil gidilir?

Kleopatra Koyu ucretli mi?

Berrak bir suyu bulunan bu plajın aynı zamanda ince ve altın renkli kumları da bulunuyor. Aynı zamanda Kleopatra Plajı mavi bayrağa sahip bir plaj olarak öne çıkmaktadır. Plaj girişi ise ücretsiz olarak bilinir.

Kleopatra Koyu Çeşme nasıl gidilir?

Kleopatra Koyu ve Plajı'na herhangi bir toplu taşıma aracı bulunmamaktadır. Buraya hususi aracınız ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Alaçatı Port'tan sahil yolunu takip ederek Ovacık yönünde ilerlemeniz gerekmektedir. Delikli Koyu geçtikten sonra yaklaşık 3-4 km sonra Özpamir Sitesi tabelasını göreceksiniz.

Kleopatra Koyu soğuk mu?

Kleopatra Koyu'nun özelliği ne? Denizi belki de İzmir çevresinde girdiğiniz en soğuk su olacak. Öyle Haziran ayında su tam ısınmamışken falan değil, Ağustos ayında soğuk bir su bahsettiğimiz 🙂 Ama sıcak havalarda çok güzel geldiğini belirtmeden edemeyeceğiz.

Kleopatra Plajı kaç para?

* Kleopatra Adası ve Plajı'na 2020 yılı giriş ücreti kişi başı 50 TL. * MEB'e bağlı öğretmenlerden, 65 yaş üstü kişilerden ve Müze Kart sahiplerinden ücret alınmıyor. * Kleopatra plajında ise şezlonglar ücretsiz, şemsiyeler 20 TL, ancak yer olmadığında yere uzanmak için 20 TL'ye minder kiralayabiliyorsunuz.

Kleopatra Koyu duş var mı?

Evet. Bazı bölgelerde tuvalet ve duş olanakları mevcuttur. Otopark var mı? Plaj bölgesinde araçlarınızı koyabileceğiniz uygun alanlar vardır.

Kleopatra koyunda telefon çekiyor mu?

Kleopatra Koyu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Bölgede herhangi bir işletme veya tesis bulunmuyor. ... Kleopatra Koyu'nun girişinde küçük bir çeşme var, su ihtiyacınızı oradan karşılayabilirsiniz. Telefon çekiyor mu? Bütün telefon şebekeleri çekiyor, iletişim konusunda sorun yaşamayacaksınız.

Marmaris Kleopatra Plajına nasıl gidilir?

Kleopatra Plajı'na nasıl gidilir? Marmaris üzerinden bölgeye ulaşım mevcuttur. Çamlık iskelesinden de kumsala düzenli olarak tekne seferleri yapılmaktadır. Kleopatra Plajı ulaşım için öncelikle Çamlık Köyü daha sonra Çamlık Plajına ulaşım sağlanmaktadır.

Sedir Adası Marmaris nasil gidilir?

Sedir Adası, çoğunlukla Marmaris sanılsa da aslında Ula ilçesine bağlı. Gökova körfezinde yer alan adaya ulaşım için ilk iki seçenek Akyaka'dan kalkan tekne turları ve Marmarise bağlı Çamlı Köyü'nden kalkan dolmuş tekneler. Adaya giriş için müze kart yeterli oluyor. Müze kartınız yoksa 30 tl ücret ödemeniz gerekiyor.