Eker süt ürünleri Sahibi Kim?

İçindekiler:

  1. Eker süt ürünleri Sahibi Kim?
  2. EKER GIDA kimin?
  3. Eker yoğurt nerenin?
  4. Eker Türk malı mı?
  5. Eker sahibi nereli?
  6. Sütaş Süt Ürünleri A Ş sahibi kimdir?
  7. Eker kime satıldı?
  8. Altan Eker nereli?
  9. Eker markası nerenin?
  10. Eker'in sahibi kim?
  11. Nevra Eker nereli?
  12. Sütaşın sahibi kim?
  13. Sütaş kaç ilde var?
  14. Ülker içimi sattı mı?
  15. Nevra Eker Kimdir?
  16. Ahmet Eker Kimdir?
  17. Sütaş yoğurt helal mi?
  18. Eker Yoğurt helal mi?

Eker süt ürünleri Sahibi Kim?

Eker Süt Ürünleri A.Ş., Türkiye merkezli bir gıda şirketidir. Şirket, 1977 yılında Altan Eker tarafından kurulmuş olup ağırlıklı olarak süt ürünleri üretimi yapmaktadır. Şirketin merkezi Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Eker, kefir, ayran, süt, yoğurt, peynir, kaymak, tereyağı ve tatlı üretimi yapmaktadır.

EKER GIDA kimin?

Eker 1977 senesinde Altan Eker ve Aykut Kutay tarafından birlikte Bursa'da Eker Çiftliği içindeki ufak bir imalathanede yoğurt ve ayran üretimi yapmak amacıyla kuruldu. Günümüzde ise süt ve süt ürünleri konusunda 100 adetten fazla ürün çeşidine sahip bir şirkettir.

Eker yoğurt nerenin?

Dünden Bugüne "Lezzet" Yolculuğu Bu lezzetli başarı hikayesi, 43 yıl önce Bursa'da, küçük bir imalathanede başladı. 70'li yıllarda sadece yoğurt ve ayran üretmek için yola çıkan Eker; bugün, 100'den fazla ürün çeşidini hem yurt içine hem de yurt dışına ulaştırıyor. 1977'de, Bursa Eker Çiftliğinde kurulan bir imalathane ...

Eker Türk malı mı?

Türkiye'nin en sevilen lezzet markalarından biri olan Eker Süt Ürünleri'nin yolculuğu 1977 yılında Altan Eker'in Bursa'daki otomotiv firmalarına, ayran tedarik etme girişimiyle başladı. 2018'de, Eker'in yıllık süt işleme kapasitesi ise 250.000 ton oldu. ...

Eker sahibi nereli?

Altan Eker Batı Trakya İskeçe'den göç etmiş bir ailenin çocuğu olarak 1942 yılında Bursa'da doğdu. Bursa Erkek Lisesini bitirdikten sonra, Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve İktisat bölümünden 1965 yılında mezun oldu. 1 sene İngiltere'de Lisan kurslarına devam etti.

Sütaş Süt Ürünleri A Ş sahibi kimdir?

Yılmaz Holding A.Ş.

Eker kime satıldı?

Fransız Andros Gıda Grubu, Eker Süt Ürünleri A.Ş.'ye yüzde 50 ortak oldu.Andros ve Eker'den yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 9 aydır yapılan ortaklık görüşmeleri sonucunda Rekabet Kurumu'nun da onayıyla Eker-Andros ortaklığı resmen yürürlüğe girdi.

Altan Eker nereli?

Altan Eker Batı Trakya İskeçe'den göç etmiş bir ailenin çocuğu olarak 1942 yılında Bursa'da doğdu. Bursa Erkek Lisesini bitirdikten sonra, Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve İktisat bölümünden 1965 yılında mezun oldu. 1 sene İngiltere'de Lisan kurslarına devam etti.

Eker markası nerenin?

Eker Hakkında Önemli Bilgiler 1977 yılında Bursa'daki bir çiftlik içerisinde küçük bir imalathanede yoğurt ve ayran üretimi yapma amacıyla kurulan marka, bugün 100'den fazla ürün çeşidine sahip.

Eker'in sahibi kim?

Altan Eker Batı Trakya İskeçe'den göç etmiş bir ailenin çocuğu olarak 1942 yılında Bursa'da doğdu. Bursa Erkek Lisesini bitirdikten sonra, Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve İktisat bölümünden 1965 yılında mezun oldu. 1 sene İngiltere'de Lisan kurslarına devam etti. ... 2 çocuk babası (Nevra Eker ve Ahmet Eker).

Nevra Eker nereli?

Nevra Eker Okçuoğlu (1976 - .... ) - Kim Kimdir? - FORSNET. Nevra Eker 1976 yılında Bursa'da doğdu. Babası Altan Eker, annesi Aygen Eker'dir.

Sütaşın sahibi kim?

Sütaş, 1975 yılında Sadık Yılmaz tarafından kurulan süt ve süt ürünleri markasıdır. Türkiye, Makedonya ve Romanya'daki 5 tesisinde, yılda 900 milyon litre süt işlemekte ve tüketicilerine 77 çeşit ürün sunmaktadır.

Sütaş kaç ilde var?

Muğla'dan Bingöl'e, Kastamonu'dan İskenderun'a, Türkiye'nin 22 ilindeki 1.563 köyden, 27.018 süt üreticisinden en kaliteli sütleri temin ediyoruz.

Ülker içimi sattı mı?

*İÇİM SÜT (AK Gıda)- Fransız gıda devi Groupe Lastalis'e satıldı. *DOST SÜT-BİM'lerde satılan Dost Süt AK Gıda üretimiydi, o da Fransız firmasının oldu. *COLA TURKA-Yıldız Holding yani Ülker tarafından 25 Haziran 2003'ta piyasaya sürülmüştü. ... Ülker de SAKA Su'yu Japon DyDo Drinco şirketine sattı.

Nevra Eker Kimdir?

Nevra Eker 1976 yılında Bursa'da doğdu. Rekabetçi ve mücadeleci bir kişiliği olduğu için hep sınırları zorladığını belirten Eker Süt Ürünleri Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, “Benim açımdan Eker'de çalışmak yüzme bilmeden deniz atlamak gibi oldu. ...

Ahmet Eker Kimdir?

Ahmet Eker 1974 yılında Bursa'da doğdu. Babası Altan Eker, annesi Aygen Eker'dir. İlköğretimini Bursa'da tamamladıktan sonra, İstanbul Amerikan Robert Lisesi'ne ikincilikle girerek 1992'de orta ve lise oğrenimini tamamladı.

Sütaş yoğurt helal mi?

Sütaş Ayran, yoğurt, su ve tuzdan oluşmaktadır. Sütaş Ayran helal gıda mıdır? Sütaş Entegre Süt Üretim Tesisleri, Türk Standartları Enstitüsü'nün Helal Gıda Sertifikası'na sahiptir.

Eker Yoğurt helal mi?

Kalite kavramının bilincinde olmak başarımız için kaçınılmaz bir şarttır. Ayrıca Eker Süt Ürünleri Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9001:2008 belgesine, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi TS EN ISO 22000 belgesine ve Helal Gıda Uygunluk belgesine sahiptir. ...