Ankara hızlı tren bileti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ankara hızlı tren bileti ne kadar?
  2. Ankara hızlı tren nereye gidiyor?
  3. Ankara istanbul hizli tren kaç saat?
  4. İstanbul Ankara arası hızlı tren nereden kalkıyor?
  5. Hızlı tren İstanbul da nereye kadar gidiyor?

Ankara hızlı tren bileti ne kadar?

Ankara İstanbul Hızlı Tren Biletleri Ne Kadar? Ankara İstanbul hızlı tren bilet fiyatı, 70 TL olarak belirlenmiştir. 7 ila 12 yaş arasında olan çocuklar ve 65 üzeri bireyler bu bileti % 50 indirim oranı ile edinirler.

Ankara hızlı tren nereye gidiyor?

Ankara-Eskişehir-Ankara YHT ile karşılıklı 4(2+2) sefer düzenlenmekte olup bunlar; Ankara-Eskişehir: 2 sefer. Eskişehir-Ankara: 2 sefer....Ankara- İstanbul-ANKARA Yüksek Hızlı Tren
  • Ankara-Halkalı:4 sefer.
  • Halkalı-Ankara:4 sefer.
  • Ankara-Halkalı: 5 saat 11 dakika.
BE

Ankara istanbul hizli tren kaç saat?

Hızlı sefer süresi ile başkentlilerin İstanbul ziyaretlerinde ilk tercihi olan hızlı tren, sıklıkla “Ankara İstanbul hızlı tren kaç saat sürer?” sorusuna cevap aratıyor. Ankara İstanbul hızlı treninin seyahat süresi; 4 saat 15 dakikalık bir yolculuk olarak hızı ile öne çıkıyor.

İstanbul Ankara arası hızlı tren nereden kalkıyor?

İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı treni, Ankara İstanbul ve İstanbul-Ankara arasında günde karşılıklı olarak 6 sefer yapmaktadır. İstanbul Pendik'ten kalkan tren sırasıyla Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı ve Sincan üzerinden Ankara'ya 4 saat 15 dakika içerisinde varmaktadır.

Hızlı tren İstanbul da nereye kadar gidiyor?

Ankara yüksek hızlı tren garı istikametinden hareket eden TCDD yüksek hızlı tren sırasıyla Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı duraklarından geçiyor. Yüksek Hızlı Tren Ankara ve İstanbul arasında 8 sefer düzenleniyor.