WhatsApp durum nasıl görünür?

İçindekiler:

  1. WhatsApp durum nasıl görünür?
  2. WhatsApp durum yok nasıl yapılır?
  3. WhatsApp durumunu sona almak ne demek?
  4. WhatsApp durumunu sona alınca ne olur?
  5. Whatsapp hikaye gizlendiğini nasıl anlarım?
  6. Whatsapp Plus hangisi?

WhatsApp durum nasıl görünür?

Durum güncellemelerini görüntüleme veya cevaplama
  1. Bir kişinin durum güncellemesini görüntülemek için önce DURUM sekmesine dokunun. Ardından kişinin durum güncellemesine dokunun.
  2. Kişinin durum güncellemesini cevaplamak için durum güncellemesini görüntülerken CEVAPLA'ya dokunun.

WhatsApp durum yok nasıl yapılır?

1. yol: İlk olarak hikayeyi açın ve sonra sağ üst köşedeki seçenekleri açan üç noktaya tıklayın. Ardından Gelen ''Sona al'' butonuna tıklayarak işlemi sonlandırın. 2. yol: Bir diğer yol da durumunu görmek istemediğiniz kullanıcıyı sola kaydırarak sağ tarafta çıkan ''Sona al'' seçeneğine tıklayın.

WhatsApp durumunu sona almak ne demek?

Belirli bir kişinin durum güncellemelerini sona alarak bu kişiye ait güncellemelerin Durum sekmenizin üst kısımlarında görünmemesini sağlayabilirsiniz.

WhatsApp durumunu sona alınca ne olur?

Belirli bir kişinin durum güncellemelerini sona alarak bu kişiye ait güncellemelerin Durum sekmenizin üst kısımlarında görünmemesini sağlayabilirsiniz.

Whatsapp hikaye gizlendiğini nasıl anlarım?

İlgili arkadaşınızın listesinde olan herhangi bir arkadaşınızın hesabından ilgili kişiye girip profiline bakın. Eğer hikaye görüyorsanız, ve sizin hesabınızda görünmüyorsa hikayesini size karşı gizlemiş demektir. Eğer hesabı dışarıya açıksa, ikinci bir hesap açarak da bu kontrolü dışarıdan sağlama şansınız var.

Whatsapp Plus hangisi?

WhatsApp Plus, Whatsapp Android uygulamalarına çeşitli ek özellikler ekleyen bir uygulamadır. WhatsApp Plus, Android telefonlar üzerinde kullanılan ve WhatsApp uygulamamasına ek özellikler ekleyen bir yardımcı program.