Kontes tüy dökücü toz nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kontes tüy dökücü toz nasıl kullanılır?
  2. Hamam otu nerede bulunur?
  3. Hamam otu tozu kimyasal mi?
  4. Kontes tozu nedir?

Kontes tüy dökücü toz nasıl kullanılır?

Kontes Tüy Dökücü Hamam Otu Kullanılışı; Yeteri kadar Kontes Tüy Dökücü Toz Depilatörü küçük bir tabak-kase içinde ılık su ile krem kıvamına getiriniz. Vücudunuzdaki İstenmeyen Tüyleri örtecek şekilde üzerine sürünüz. 5-7 dakika sonra spatula ucu, plastik bıçak ucu veya benzeri bir alet ile kontrol ediniz.

Hamam otu nerede bulunur?

Halk arasında zırnık otu ya da hürrem otu olarak da anılan bu bitkinin özellikle Osmanlı döneminde kadınlardan çokça rağbet gördüğü söyleniyor. Genel olarak toz haline getirilmiş şekilde kullanılan bu ot, Kahramanmaraş ve civarı başta olmak üzere ülkemizin birçok yerinde yetişebiliyor, aktarlardan temin ediliyor.

Hamam otu tozu kimyasal mi?

Hamam otu, kimyasal olarak As2S3 olarak anılan oldukça güçlü ve tehlikeli bir yapıya sahip. Öyle ki hamam otu kullanımı nedeniyle zehirlenenler ve hatta hayatını kaybedenler olduğu bile biliniyor.

Kontes tozu nedir?

Kontes Tüy Dökücü Toz 200Gr. Tüy dökücü toz epilasyon istenmeyen tüyleri dökmek için üretilmiştir. Bay ve bayanlar tarafından güvenle kullanılan bir üründür. Hoş kokulu parfümü ve uygun kıvamı ile rahatlıkla uygulanır. Aktif formülü ile istenmeyen tüyleri temizler.