Persil Power Jel beyazlar için mi?

İçindekiler:

  1. Persil Power Jel beyazlar için mi?
  2. Persil power jel nedir?
  3. Persil 33 yıkama ne kadar?
  4. Persil power jel nasıl kullanılır?
  5. Persil Jel Gülün Büyüsü beyazlar için mi?
  6. Persil Matik Gülün Büyüsü beyazlar için mi?
  7. Power jel nedir?
  8. Persil 2310 ml kaç yıkama?
  9. 8 kg Persil ne kadar?
  10. Persil Premium hangi çamaşırlar için?
  11. Persil Premium jel renkliler icin mi?
  12. Persil Jel Gülün Büyüsü renkliler için mı?
  13. Persil Gülün Büyüsü ne için?
  14. Persil Jel Gülün Büyüsü renkliler için mi?
  15. Karbonhidrat jel ne işe yarar?
  16. Multicarbo jel nasıl kullanılır?
  17. Persil Jel bahar ferahlığı beyazlar için mi?
  18. Perwoll 3 litre ne kadar?

Persil Power Jel beyazlar için mi?

Üstün kalite ve teknolojisiyle Türkiye'de çamaşır temizliğinde deterjan sektörünün öncü markalarından Persil, kusursuz temizlik için çözüm formülünü çok daha ileriye götürüyor. ... Persil Power Jel'in leke çıkarmadaki üstün performansı ile hem beyazlar hem de renkliler tertemiz oluyor.

Persil power jel nedir?

Persil Power Jel, renkli kumaşların derinliklerine işleyen inatçı lekelerde bile etkilidir. Geliştirilmiş formülü sayesinde, renkli çamaşırlarınızda benzersiz parlaklık sağlar ve defalarca yıkandıktan sonra bile kıyafetlerinizin renginin grileşerek solmasını önler.

Persil 33 yıkama ne kadar?

Litre seçenekleri: 1.05 lt22,38 TL/lt.

Persil power jel nasıl kullanılır?

Çamaşırlara hemen etki eden jel formül, kalıntı bırakmayan ve makineye zarar vermeyen sıvı deterjan sayesinde hanımlar muhteşem temizliğin gururunu yaşıyor. Nasıl Kullanılır? Ürünün kapağını ölçek olarak kullanarak makinenizin ana yıkama gözüne dökünüz. *Bağımsız bir test enstitüsü tarafından onaylanmıştır.

Persil Jel Gülün Büyüsü beyazlar için mi?

Persil Power Gülün Büyüsü 3,22 lt 46 Yıkama Beyazlar ve Renkliler için Jel Deterjan.

Persil Matik Gülün Büyüsü beyazlar için mi?

Evet beyazlar içindir. Bu cevap faydalı ?

Power jel nedir?

Daha etkili enzim karışımına sahip olan yeni Persil Power-Jel, temizleme performansını artırarak lekeleri tüm sıvı deterjanlardan daha iyi çıkarıyor. ... Çamaşırlara hemen etki eden jel formül, kalıntı bırakmayan ve makineye zarar vermeyen sıvı deterjan sayesinde hanımlar muhteşem temizliğin gururunu yaşıyor.

Persil 2310 ml kaç yıkama?

Persil Power Jel Color Derin Temizleme 2310 ml 33 Yıkama Çamaşır Deterjanı

8 kg Persil ne kadar?

8 kg8,74 TL/kg.

Persil Premium hangi çamaşırlar için?

Persil premium deterjan beyazlar için üretilirken, Persil premium color deterjan da renkliler için üretiliyor. Ayrıca Persil Premium deterjanın bir de jel çeşidi mevcut. Persil premium jel deterjan ise beyazlar ve renklilerde ortak olarak kullanılıyor.

Persil Premium jel renkliler icin mi?

Dünyaca ünlü Alman markası Henkel, hem beyazlar hem de renkliler için kullanılabilen Persil Premium Jel ile dünyada bir ilke imza atıyor.

Persil Jel Gülün Büyüsü renkliler için mı?

Persil'in en yeni sıvı deterjan ürünü ise hem beyaz hem de renkli çamaşırlar için kullanım imkânı tanıyor. Markanın gülün büyüsü, deniz esintisi, lavanta, bahar ferahlığı gibi ürünleri farklı kokular içeriyor. ... Ayrıca bir leke çıkarıcı ürün kullanmaya da gerek kalmıyor.

Persil Gülün Büyüsü ne için?

Persil Matik Çamaşır Deterjanı Gold Vernel Gülün Büyüsü Etkili; içindeki ColdZyme leke çıkarıcı formülü sayesinde sadece sıcak sularda değil 20 derecede bile en inatçı lekelerden kurtulmayı sağlar ve 20 dereceden itibaren tam performans gösterir.

Persil Jel Gülün Büyüsü renkliler için mi?

Persil'in en yeni sıvı deterjan ürünü ise hem beyaz hem de renkli çamaşırlar için kullanım imkânı tanıyor. Markanın gülün büyüsü, deniz esintisi, lavanta, bahar ferahlığı gibi ürünleri farklı kokular içeriyor. ... Ayrıca bir leke çıkarıcı ürün kullanmaya da gerek kalmıyor.

Karbonhidrat jel ne işe yarar?

Enerji Jeli Nedir ve Enerji Jeli Ne İşe Yarar? Maraton koşucularının olmazsa olmazı olan enerji jel, koşmayı sürdürürken tükenmiş karbonhidrat depolarınızı doldurmanızı sağlar. Vücudunuz hareket halindeyken kaslarınızın beslenmesi için yağlar ve karbonhidratlar olmak üzere iki farklı yakıt kaynağı kullanılır.

Multicarbo jel nasıl kullanılır?

Antrenman sırasında kullanımı elverişli ve kolaydır. Başlangıç Seviyesi: Günlük önerilen kullanım porsiyonu toplam 4 poşettir. Antrenmandan önce ve antrenman sırasında her 45 dakikada bir 1'er poşet ürünü 200 ml su ile karıştırıp içiniz. Önerilen günlük kullanım miktarını aşmayınız.

Persil Jel bahar ferahlığı beyazlar için mi?

Persil Power Bahar Ferahlığı 2.31 lt 33 Yıkama Beyazlar için Sıvı Deterjan.

Perwoll 3 litre ne kadar?

3 lt7,48 TL/lt.