Huawei P40 Lite Google Play Store var mı?

İçindekiler:

  1. Huawei P40 Lite Google Play Store var mı?
  2. Huawei P40 Lite Google servisleri gelecek mi?
  3. Huawei hangi telefonlarında Google yok?
  4. Huawei Google ile anlaşacak mı?
  5. P30 Google var mı?
  6. P30 Google Play var mı?

Huawei P40 Lite Google Play Store var mı?

Huawei P40 ailesi, Android 10 işletim sistemi ve Huawei'nin özelleştirilmiş güncel arayüzüne sahip. Performanslı ve kolay kullanım sunuyor, ancak içerisinde Google Play Store ve Google servislerini barındırmıyor.

Huawei P40 Lite Google servisleri gelecek mi?

Huawei P40 Lite, Nova 6 SE'nin Yenilenmiş Versiyonu Olacak Ancak gidişat bu şekilde devam ederse Huawei, P40 serisinde de Google Servisleri'ni kullanmayacak.

Huawei hangi telefonlarında Google yok?

Google uygulamaları yeni telefonlarda olmadığı için Huawei Mobil Servisleri ön plana çıkarılıyor. Eylül ayında tanıtılan Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro, Google uygulamaları olmadan piyasaya sürüldü.

Huawei Google ile anlaşacak mı?

Huawei, yeni akıllı telefon modellerinde aralarında Maps, YouTube'nin de bulunduğu Google uygulamalarına ve servislerine yer veremeyecek. ... Google'nin bu kararı, Huawei'nin yeni modellerinde Google'nin uygulama mağazası olan Google Play'e erişimin kısıtlanacağı anlamına da geliyor.

P30 Google var mı?

Dikkat çeken amiral gemisi akıllı telefon modellerinden Huawei P30 Pro için yeni bir versiyon ortaya çıktı. Hem de Google destekli. ... Yani model GMS ile Google servisleri, uygulamaları ve Play Store erişimine sahip olacak.

P30 Google Play var mı?

Huawei P30 Pro 2019'un en iyi akıllı telefonlarından bir tanesi olmuştu. Huawei bu cihazın başarısını 2020 yılında da devam ettirmek istiyor gibi görünüyor. Bu nedenle Android telefonu bazı küçük iyileştirmelerle yeniden satışa çıkarıyor. ... Ancak bu telefonda Google Mobil Servisleri yok.