Atiye dizisi ne anlatmak istiyor?

İçindekiler:

  1. Atiye dizisi ne anlatmak istiyor?
  2. Atiye turu ne?
  3. Atiye dizisi toplam kaç bölüm?
  4. Atiye 1 sezon ne anlatıyor?
  5. Göbekli Tepenin sırrı ne?
  6. Atiye film mi?
  7. Atiye Serdar Yılmaz kim?
  8. Atiye ilk sezon neler oldu?
  9. Atiye 2 sezon kaç bölümden oluşuyor?
  10. Atiye hangi yabancı diziye benziyor?
  11. Göbeklitepe gerçekte var mı?

Atiye dizisi ne anlatmak istiyor?

İstanbul'da bir ressam, çıktığı kişisel yolculukta Anadolu'daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarır. Beren Saat (Aşk-ı Memnu) ve Mehmet Günsür (Aşk Tesadüfleri Sever) başrollerde. Şengül Boybaş'ın romanından uyarlandı.

Atiye turu ne?

Bilim Kurgu GizemPsikolojik Gerilim Atiye/Türler

Atiye dizisi toplam kaç bölüm?

Atiye (dizi)
Atiye
Sezon sayısı3
Bölüm sayısı24
Yapım
Yönetici yapımcıOnur Güvenatam Özge Bağdatlıoğlu Jason George
25 satır daha

Atiye 1 sezon ne anlatıyor?

Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitabından uyarlanan Atiye dizisi, genç ve güzel bir ressam olan Atiye'nin mistik yolculuğunu işliyor. ... İlk sezonda, Atiye'nin soyundan gelen kadınların kuşaktan kuşağa aktardığı bir güç olduğunu keşfetmiştik.

Göbekli Tepenin sırrı ne?

Göbeklitepe hakkında birçok söylenti ve iddia vardır: Hz. İbrahim'in Tapınağı olduğu, Sirius'a tapmak için inşa edildiği, dinin doğduğu yer ve hatta cennet bahçesi (Aden Bahçesi) olduğu söylenmektedir. Kazıları yöneten Alman Arkeolog Klaus Schmidt: 'Tüm kanıtlar gösteriyor ki, burası insanlığın doğduğu yer.

Atiye film mi?

Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç ve güzel bir ressam olan Atiye adındaki bir kadının mistik hikayesini konu ediyor.

Atiye Serdar Yılmaz kim?

Serdar, Ozan'ın babasıdır. ... Atiye'nin geçmişine ait olan bulgulardan bazılarının çalınmasını ve bulunmamasını isteyen Serdar, geçmişin karanlığı ile bağlantılıdır ve her ne pahasına olursa olsun Atiye'nin yakınında olmasını ister. Atiye dizisinde Serdar karakterini Tim Seyfi canlandırmaktadır.

Atiye ilk sezon neler oldu?

İlk sezonda, Atiye'nin soyundan gelen kadınların kuşaktan kuşağa aktardığı bir güç olduğunu keşfetmiştik. Genç kadın da bu gücü keşfetmiş ama tam olarak ne olduğunu anlamak için yola çıkmıştı. Bu yolculuk sonunda geçmişin kapıları aralanmış ve geçmişle gelecek birbirine karışmıştı..

Atiye 2 sezon kaç bölümden oluşuyor?

Yeni sezon 8 bölümden oluşuyor

Atiye hangi yabancı diziye benziyor?

Geçtiğimiz yaz Netflix'in nefis Dark dizisi hepimizi peşinden sürüklemeyi başarmıştı. O gizem ve gerilim dolu atmosferi gerçekten çok etkileyiciydi. İşte ben de Atiye'yi izlerken ciddi anlamda bir Dark havası sezdim. Hatta bunu sezmekle de kalmadım ve bazı çok büyük benzerliklere de rast geldim.

Göbeklitepe gerçekte var mı?

Göbeklitepe veya Göbekli Tepe, Şanlıurfa il merkezinin 18 km kuzeydoğusunda, Örencik köyü yakınlarında yer alan dünyanın bilinen en eski kült yapılar topluluğudur. Bu yapıların ortak özelliği, T biçimindeki 10-12 dikilitaşın yuvarlak planda dizilmiş, aralarının ise taş duvarla örülmüş olmasıdır.