Açık öğretimde ne okunur?

İçindekiler:

  1. Açık öğretimde ne okunur?
  2. Açık öğretim öğrencilerine burs veriliyor mu?
  3. Açık öğretim öğrencileri öğrenci akbili alabilir mi?
  4. Açık öğretim okuyanlar yurtta kalabilir mi?
  5. Aynı anda iki açıköğretim okunur mu?
  6. Aynı anda 3 Üni okunur mu?

Açık öğretimde ne okunur?

Bölümler
  • Acil Durum ve Afet Yönetimi.
  • Adalet.
  • Aşçılık.
  • Bankacılık ve Sigortacılık.
  • Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
  • Coğrafi Bilgi Sistemleri.
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri.
  • Çocuk Gelişimi.
Daha fazla öğe...

Açık öğretim öğrencilerine burs veriliyor mu?

Açıköğretim ve uzaktan eğitim öğrencilerine KYK tarafından burs/kredi verilmemektedir. Ama öncelikli öğrenciler KYK'dan burs alabilirler. Durumlarında herhangi bir öncelik söz konusu değil ise (öncelikli öğrenciler; şehit veya gazi çocuğu, anne ve babası her ikisi de ölü olanlar vb.)

Açık öğretim öğrencileri öğrenci akbili alabilir mi?

İndirimli olarak toplu taşıma kullanmak isteyen Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri indirimden faydalanabilir. Ulaşımda indirimli tarife üzerinden seyahat eden öğrencilerin bir yıl dolduktan sonra belirlenen tarihlerde öğrenci kartlarını yenilemesi isteniyor..

Açık öğretim okuyanlar yurtta kalabilir mi?

Başvuru ve barınma şartları Daha önce bu şart "Bir yüksek öğretim kurumuna kayıtlı olmak" şeklindeydi. Değişiklikle açık öğretim fakülteleri öğrencilerinin yurtta kalma şansı kalmıyor.

Aynı anda iki açıköğretim okunur mu?

Yükseköğretim kurumlarında örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim sistemi programlarında aynı anda farklı düzeylerde (lisans, ön lisans ve lisansüstü) eğitime devam edilebilmekte ancak, aynı anda iki örgün ön lisans veya iki örgün lisans programında eğitime devam edilememektedir.

Aynı anda 3 Üni okunur mu?

ÖSYM Yolu İle Kayıt Aynı anda iki örgün lisans ya da iki örgün önlisans bölümünde okunamaz. Fakat biri lisans, biri önlisans iki bölüm okunabilir. Biri uzaktan ya da açık, biri örgün olursa da olur.