Bülent Börekçilik kime ait?

İçindekiler:

  1. Bülent Börekçilik kime ait?
  2. Levent börek kaç şube?
  3. Çiğ börek hangi yöreye ait?
  4. Levent börek nerede üretiliyor?

Bülent Börekçilik kime ait?

Kocaeli haber... Çağdaş Kocaeli Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan işletme sahibi Bülent Börek İzmit Şubesi'nin sahibi Serhat Berdan, şu ifadeleri kullandı: "Basından öğrendiğim kadarıyla benim kayıplara karıştığım, çocuğu öldüresiye dövdüğüm gibi haberler yalan haber.

Levent börek kaç şube?

Adana'nın Yüreğir ilçesinde küçük bir tablada börek satarak iş hayatına atılan ve bugün Levent Börek markasıyla Türkiye genelinde şubeye ulaşan Levent Tamtürk, yurt dışında şubeleşmeye Avrupa'dan başlıyor.

Çiğ börek hangi yöreye ait?

Çiğ börek ya da çibörek; kıyma, soğan ve baharat karışımının açılmış yufkaya konulup yağda kızartılmasıyla yapılan geleneksel bir Kırım Tatar yemeğidir. Çibörek, Kırım Tatarları arasında adı birleşik olarak: Şırbörek, Şuberek, Çiberek, Çuberek, Çiborek şeklinde adlandırılır.

Levent börek nerede üretiliyor?

Günde 2 bin tepsi üretiliyor Adana'daki tesislerinde günlük ortalama 2000 tepsi börek ürettiklerini belirten Levent Tamtürk, “Börek üretimine ilk günkü usul ile devam ediyoruz. Günde 10 ton börek üretiyoruz. Şubelerimizde 1000 kişiye istihdam sağlıyoruz.