Kayseride tren var mı?

İçindekiler:

  1. Kayseride tren var mı?
  2. Kayseri Adana tren seferleri var mı?
  3. Adana Kayseri treni ne zaman başlayacak?
  4. Ankaradan Kayseriye tren var mı?
  5. Niğde Adana tren var mı?
  6. Adana Tren Seferleri nereye gidiyor?
  7. Kayseri Mersin arası trenle kaç saat?
  8. Kayseri Divriği tren kaç saat?
  9. Adana Malatya Tren seferleri ne zaman başlıyor?
  10. Diyarbakıra tren var mı?
  11. Siirte tren var mı?
  12. Adana tren istasyonu nerede?
  13. Mersin Adana tren çalışıyor mu?
  14. Istanbul Adana tren var mı?
  15. Mersin'den Kayseri'ye tren var mı?

Kayseride tren var mı?

Erciyes ekspresi Kayseri-Adana-Kayseri arasında her gün işlemekte olan TCDD Taşımacılık ana hat trenlerinden biridir. Erciyes Ekspresi 2+1 oturma düzenine sahip koltuklu pulman vagonlardan oluşmaktadır.

Kayseri Adana tren seferleri var mı?

Erciyes Ekspresi Treni, Kayseri > Niğde > Adana arasında her gün işler. Adana Kayseri arası tre yolculuğu yaklaşık 5 saat 32 dakka sürmektedir.

Adana Kayseri treni ne zaman başlayacak?

İç Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri arasında ulaşım sağlayan bir hat olan Erciyes Ekspresi; Adana ile Kayseri şehirlerinden karşılıklı olarak düzenlenen seferler ile hareket etmektedir. Her gün gerçekleşen seferlerin Adana Tren Garı'ndan kalkış saati 16:45, Kayseri Tren Garı kalkışları ise 07:00 olarak düzenlenmiştir.

Ankaradan Kayseriye tren var mı?

Ankara - Kayseri Tren Seferleri Ankara Garından Kayseri Garına günde 3 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 11:20'de hareket etmekte olup yolculuk süresi 7 saat 21 dakikadır.

Niğde Adana tren var mı?

Niğde - Adana Tren Seferleri Niğde İstasyonundan Adana Garına günde yalnızca 1 tren seferi gerçekleşmektedir. Saat 09:21'de hareket etmekte olan trenin yolculuk süresi 3 saat 20 dakikadır.

Adana Tren Seferleri nereye gidiyor?

Ana hat trenleri Erciyes Ekspresi Adana, Niğde, Kayseri hattında, Fırat Ekspresi Adana, Osmaniye, Malatya, Elazığ hattında, Toros Ekspresi ise Adana, Karaman, Konya hattında yolcu taşımaktadır. Bölgesel trenler Adana Mersin, Mersin Adana, Mersin Adana İskenderun, Mersin Adana Islahiye arasında hizmet vermektedir.

Kayseri Mersin arası trenle kaç saat?

Kayseri ile Yenice, Mersin ile tren
En iyi fiyat20,94 TL
Yolculuk süresi4 sa 54 dk
Günlük bağlantılar2
İlk kalkış10:00
Son kalkış10:47
1 satır daha

Kayseri Divriği tren kaç saat?

Kayseri Garından Divriği İstasyonuna günde yalnızca 1 tren seferi gerçekleşmektedir. Saat 01:15'te hareket etmekte olan trenin yolculuk süresi 6 saat 35 dakikadır.

Adana Malatya Tren seferleri ne zaman başlıyor?

Adana kalkışı 08:35 olan Fırat Ekspresinin Malatya varış saati 16:14'dir.

Diyarbakıra tren var mı?

Diyarbakır Tren Garından günde 2 bölgesel tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 08:15'te Batman yönüne doğru, son tren ise saat 17:50'de Batman yönüne doğru hareket etmektedir.

Siirte tren var mı?

Siirt kalkışı 08:00 olan Güney Kurtalan Ekspresinin Malatya varış saati 16:28'dir. Yolculuk süresi 08:28 dakikadır. SiirtMalatya istikametli tren Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri çalışmaktadır. ...

Adana tren istasyonu nerede?

Adana Garı
KonumAtatürk Caddesi, Kurtuluş Mahallesi, No:100, 01130 Seyhan, Adana Türkiye
SahipTürkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları
İşletmeciTCDD Taşımacılık
Hat(lar)Toros Ekspresi Erciyes Ekspresi Fırat Ekspresi Mersin - Adana Bölgesel Treni Mersin - İskenderun Bölgesel Treni Mersin - İslahiye Bölgesel Treni
16 satır daha

Mersin Adana tren çalışıyor mu?

Mersin - Adana Bölgesel Treni Bu trenler Mersin > Adana > Mersin arasında her gün işlerler. ... Mersin Adana arasında tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Istanbul Adana tren var mı?

İstanbul ve Adana konumlarındaki kalkış ve varış istasyonları hangileridir? Adana konumuna, İstanbul(Bostancı), İstanbul(Halkalı) and İstanbul(Bakırköy) vaktinde hareket edip hedefine Şakirpaşa and Adana vaktinde ulaşması beklenen treniyle ulaşabilirsiniz.

Mersin'den Kayseri'ye tren var mı?

Yenice, Mersin konumundan Kayseri konumuna 2 günlük tren aktarmaları mevcuttur. ... Yolculuğunuz sırasında tren değişimi yapmak istemiyorsanız, size, önemle, direkt bir hat seçmenizi öneririz.