Doktor Ali Vefa kimdir?

İçindekiler:

  1. Doktor Ali Vefa kimdir?
  2. Mucize Doktor Ali Ne doktoru?
  3. Mucize Doktor Ali'ye ne oldu?
  4. Doktor Ali Vefa hangi dizilerde oynadı?
  5. Mucize Doktor Ali ne kadar alıyor?
  6. Ali Vefa hangi uzmanlığı seçti?

Doktor Ali Vefa kimdir?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. ... 2018 yılında, Müslüm Gürses'in hayatı konu alan Müslüm filminde sanatçının kardeşini oynadı. 2019 yılından itibaren Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini canlandırmaktadır.

Mucize Doktor Ali Ne doktoru?

20'lerinin ortasında, cerrahi asistanı, otistik savant.

Mucize Doktor Ali'ye ne oldu?

Babası gibi sevdiği Adil Hoca'yı kaybeden Ali Vefa, üzüntüsünden kendisini kaybetmişti. Mucize Doktor yeni bölümde komaya giren Ali Vefa tüm tedavi çabalarına rağmen uyanmıyor.

Doktor Ali Vefa hangi dizilerde oynadı?

2018 yılında, Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filminde ''Ahmet Akbaş'' karakterini oynadı. 2019 yılından 2021 yılına kadar Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini canlandırdı.

Mucize Doktor Ali ne kadar alıyor?

Doktor Ali Vefa'nın aldığı ücret elbette diğer oyunculara göre biraz daha fazla. Ali Vefa karakterini ve otizmli bir doktoru canlandıran Taner Ölmez Mucize doktor dizisinden bölüm başına 70.000 lira kazanıyor. Hemen 70 bin bölüm başına kazanıyorsa ayda en az 280 bin lira gibi bir rakam kazandığını çıkarabiliriz.

Ali Vefa hangi uzmanlığı seçti?

Her zaman babası ile sorunlu bir ilişkisi olan Muhsin babasının ameliyatını Ali'nin yapmasını ister. Zorlu bir ameliyatın ardından Ali Vefa uzman doktor olma sınavını kazanır.