Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?
  2. Yavuz Sultan Selim Köprüsü hangi şirketin?
  3. Osmangazi Köprüsü kaç yıl yap-işlet-devret?
  4. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne kadar ücreti?
  5. YSS kaçak geçiş nereye ödenir?
  6. Üçüncü köprü kime satıldı?
  7. 3 köprü geçiş ücreti nereye ödenir?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, OGS ve HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise OGS ve HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz. OGS ve HGS etiketiniz yok ise Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilmek için bilet almayı unutmayınız.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü hangi şirketin?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyulu'nu, IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu inşa etti. Köprü, 2016 yılının ikinci yarısında hizmete sunuldu. İşletme aşamasında ortaklık yapısında önemli bir değişiklik yaşandı. İtalyan Astaldi, bir süre önce hisselerini IC İçtaş'a devretti ve projeden çekildi.

Osmangazi Köprüsü kaç yıl yap-işlet-devret?

yüklenici firmaya yapimtişletme toplam 22 yıl 4 ay (15.07.2035) tarihine kadar işletme hakkı tanınmıştır. 2013 tarihindeki döviz kuru olarak maliyeti 1 Milyar 300 Milyon Dolar olan (TL olarak 2 Milyar 355 Milyon) Osmangazi köprüsü için işletici firmaya hazine tarafından 40 bin araç geçişi garanti verilmiştir.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne kadar ücreti?

Yap-İşlet Devlet projeleri arasında yer alan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osman Gazi Köprüsü ücretlerine de zam geldi. Buna göre Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti otomobiller için yüzde 25 oranında artışla 117,90 liradan 147,50 liraya, Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti de 21.90 liradan 27,50 liraya yükseltildi.

YSS kaçak geçiş nereye ödenir?

Ziraat Bankası A.Ş. veya Halkbank şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden de ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Üçüncü köprü kime satıldı?

China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway'nin oluşturdukları fonun, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 51'ini 659,13 milyon dolara alacakları bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

3 köprü geçiş ücreti nereye ödenir?

İLGİLİ KURUMLAR. Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından geçiş ücretleri ve ceza tutarlarına ilişkin ödeme kanallarımız yalnızca Ziraat Bankası ve QNB Finansbank şubeleri, igs.otoyolas.com.tr internet adresi veya Otoyol A.Ş. Mobil Uygulama'dır.