IMDB deki watchlist nedir?

İçindekiler:

  1. IMDB deki watchlist nedir?
  2. Izleme listesi nedir?
  3. IMDB de film nasıl izlenir?
  4. Terörist izleme listesi nedir?

IMDB deki watchlist nedir?

Watchlist: İlgilendiğiniz filmler hakkında bir liste oluşturma imkanı sağlıyor. Ayrıca bu listedeki filmlerin türüne göre size çeşitli film tavsiyelerinde bulunuyor site. Ben izlediğim filmlerin listesi için kullanıyorum bu özelliği. Çünkü her filmin sayfasında Watchlist diye bir düğme bulunuyor.

Izleme listesi nedir?

İzleme listesi kullanıcı girişi yapmış tüm kullanıcıların izlemek istediği sayfaların bir listesini yapmasını, bu liste sayesinde sayfada (ve sayfanın tartışma sayfasında) yapılan son değişikliği görmesini sağlar.

IMDB de film nasıl izlenir?

IMDB TV'de TV ve Film Nasıl İzlenir IMDB TV'de TV ve filmlerin nasıl izleneceği aşağıda açıklanmıştır: IMDB.com'a gidin ve ardından IMDB TV sayfanın sol üst kısmında. İzlemek istediğiniz bir filmi veya TV şovunu bulun, ardından onu seçin. Filminiz veya şovunuz otomatik olarak oynamaya başlayacaktır.

Terörist izleme listesi nedir?

Terörist İzleme Veri Tabanı (TSDB), terör faaliyetlerine katılan veya katılma ihtimali olduğundan şüphelenilen kişiler hakkında bilgi içeren bir listenin adı. ... Liste, ulusal güvenlik birimleri, istihbarat kurumları ve uluslararası terörle mücadele ortakları arasında iletişim sağlıyor.