Discord server ne?

İçindekiler:

  1. Discord server ne?
  2. Discord sunucu nasıl kurulur?
  3. Discord kaç üyesi var?
  4. DC sunucusu nedir?
  5. Discord botu nasıl yapılır?
  6. Discord sahibi kim?
  7. Discord kaç para kazanıyor?
  8. Discord nasil bir uygulama?
  9. Discorda ne yapılır?
  10. Discord iyi mi?
  11. Discord hangi ülkeye ait?

Discord server ne?

Discord sunucusu, insanların oyunlar hakkında sohbet etmek için bir araya gelebilecekleri veya oyun oynarken arkadaşlarıyla konuşmak için ses kanallarını kullanabilecekleri ücretsiz alanlardır. Burada her türden sunucu olduğunu görebilirsiniz.

Discord sunucu nasıl kurulur?

Discord'a girdiğimizde sol kısımda bulunan sunucular listesinin en alt kısmında + işaretinden sunucu oluştur diyoruz. Ardından açılan pencerede sunucu adını, bölgesini ve sunucu resmini giriyoruz. Sunucu bölgesini seçerken eğer Türkiye'de yaşıyorsanız size en iyi sonucu Rusya ve Merkez Avrupa bölgeleri veriyor.

Discord kaç üyesi var?

Aralık 2020 tarihi itibarıyla 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ve aylık 140 milyon aktif kullanıcısı vardır. Discord Windows, macOS, Linux, iOS, Android ve Web tarayıcısı üzerinde çalışabilmektedir.

DC sunucusu nedir?

Etki alanı denetleyicisi (DC), krallığın Active Directory (AD) anahtarlarını tutan kutudur. ... Etki alanı denetleyicisi rolünü gerçekleştiren sunucu kaybolursa, etki alanı yine de çalışabilir.

Discord botu nasıl yapılır?

Discord Botu Nasıl Yapılır
  1. Node.js'yi İndirin ve Yükleyin.
  2. Discord Uygulaması Oluşturun.
  3. Botunuzu Kodlamak.
  4. Bot Kodunu Sunucunuzla Entegre Edin.
  5. Botunuzu Sunucuda Nasıl Test Edersiniz?

Discord sahibi kim?

Jason Citron, bir teknoloji girişimcisi, sesli ve yazılı iletişim programı Discord'un kurucusu ve sahibidir.

Discord kaç para kazanıyor?

Discord Nitro, aylık 9,99 ABD Doları veya yıllık 99,99 ABD Doları tutarındadır. Ayrıca, Nitro Classic adlı Discord Nitro'nun ayda 4,99 ABD Doları veya yılda 49.99 ABD Doları tutarında para tasarrufu sağlayan bir sürümü vardır.

Discord nasil bir uygulama?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

Discorda ne yapılır?

Discord programı aslında bir sohbet programıdır. Bu uygulama ile değişik insanlarla internet üzerinden sesli ya da yazılı olarak iletişim kurmak mümkündür. Discord özellikle çevrimiçi oyun oynayan kişiler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Bu uygulama ile görüntülü konuşma yapmak da mümkündür.

Discord iyi mi?

Kullanımı oldukça basit olan bu uygulamada kanal içerisinde yazılanlara dışarıdan erişim bulunmaz. Bu nedenle güvenilir olarak kabul edilen bu uygulama uzun süredir online oyuncular tarafından kullanılsa da pandemi süreciyle beraber daha geniş kitlelere yayıldı.

Discord hangi ülkeye ait?

VoIP iletişim, anlık yazışma, videolu görüşme, dosya trasferi ve sosyal medya özelliklerini barındıran ve video oyunu oyuncuları için geliştirilen yazılım Windows, macOS, Linux, iOS, Android işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Discord Inc. Amerika merkezlidir.