Hazal Kaya nasıl kilo verdi?

İçindekiler:

  1. Hazal Kaya nasıl kilo verdi?
  2. Kırmızı Oda Manolya kimdir?
  3. Binnur Kaya Kac Yaşında?
  4. Kırmızı Oda gerçek doktoru kim?
  5. Kırmızı Oda daki psikoloğun adı ne?
  6. Kırmızı Oda Binnur Kaya ne iş yapıyor?

Hazal Kaya nasıl kilo verdi?

Hazal Kaya zayıflamak için hem düzenli egzersiz yaptı, hem de sağlıklı bir diyet uyguladı. Beslenmesinde sebze ve meyveye ağırlık veren oyuncu, özel bir kür sayesinde de vücudundaki ödemlerden (şişlik) kurtuldu. Lif ağırlıklı beslenen Hazal Kaya, güne limon suyu içerek başladı.

Kırmızı Oda Manolya kimdir?

Ankara doğumlu Binnur Kaya 49 yaşındadır. Aslen Adanalı olan Binnur Kaya Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Okuldan sonra İstanbul'a yerleşti ve Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosunda görev yaptı.

Binnur Kaya Kac Yaşında?

49 yaşında () Binnur Kaya/Yaş

Kırmızı Oda gerçek doktoru kim?

Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda'nın ekranlara gelen son bölümünde Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım karakterinin ismi ortaya çıktı. Doktor Hanım ile görüşen Delikanlı Sadi kızlarının ismini saydı. Bunun üzerine konuşan Doktor Hanım da isminin Manolya olduğunu söyledi.

Kırmızı Oda daki psikoloğun adı ne?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden alıntılanarak kurgulanıyor. Dolayısıyla Kırmızı Oda'daki psikolog da Dr. Gülseren Budayıcıoğlu oluyor. BİNNUR KAYA KİMDİR?

Kırmızı Oda Binnur Kaya ne iş yapıyor?

Oyuncu Binnur Kaya/Meslekleri