Danilonun kaç restoranı var?

İçindekiler:

  1. Danilonun kaç restoranı var?
  2. The Pizza Co kapandı mı?
  3. Danilo hangi restaurant?
  4. Danilo zanna dini ne?
  5. Danilo zanna nerede okudu?
  6. The Pizza Co kimin?
  7. Danilo hangi dine mensup?

Danilonun kaç restoranı var?

Öğretmen olmak istiyordum. Üniversiteye giderken bile hep restorandaydım. Amcam Londra'da yaşıyor. O dönem beni yanına çağırdı, Londra'da çok büyük 8 tane restoranı var.

The Pizza Co kapandı mı?

The Pizza Co. (Artık Kapalı) - Fulya - İstanbul, İstanbul.

Danilo hangi restaurant?

Danilo Zanna, İstanbul, Mecidiyeköy'de bulunan “The Pizza Co” Restorantın sahibidir. Danilo Zanna, aynı zamanda da Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary Enstitute'de her ay İtalyan yemekleri workshopu hazırlamakta ve ayrıca Üniversite de danışmanlık hizmeti vermektedir.

Danilo zanna dini ne?

Şef Danilo Zanni aslen İtalyan'dır. 38 yaşındadır. Dini inancı Hristiyanlıktır. Aileden aşçıdır.

Danilo zanna nerede okudu?

Danilo Zanna'nın mutfak serüveni aşçı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiği zaman başladı. Aile restoranlarında şeflik yaparak kariyerine başlayan Danilo Zanna, İtalya'da Gastronomi okudu ve ardından ünlü İtalyan şeflerle çalışarak hem mutfağa olan tutkusunu arttırdı hem de şeflik kariyerini hızla yukarı taşıdı.

The Pizza Co kimin?

İstanbul, Mecidiyeköy'de bulunan “The Pizza Co” Restorantın sahibi olan sempatik aşçı, tarihinde Tuğçe Demirbilek ile evlendi ve Zeno adında bir oğlu oldu. 2015'de Atv'de yayınlanmaya başlayan “Elin Oğlu” adlı canlı talk-show programını Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu beraber sunmaya başladı.

Danilo hangi dine mensup?

Şef Danilo Zanni aslen İtalyan'dır. 38 yaşındadır. Dini inancı Hristiyanlıktır. Aileden aşçıdır.