Masumlar Apartmanı dizisinin konusu ne?

İçindekiler:

  1. Masumlar Apartmanı dizisinin konusu ne?
  2. Doğduğun ev Kaderindir konusu ne?
  3. Sadakatsiz konusu ne?
  4. Masumlar Apartmanı gerçek kişiler yaşıyor mu?
  5. Gülseren Budayıcıoğlu Masumlar Apartmanı hangi kitabı?
  6. Doğduğun ev Kaderindirin gerçek hikayesi nedir?
  7. Doğduğun Ev Kaderindir konusu hangi kitap?
  8. Doctor Foster konusu nedir?
  9. Madalyonun öteki yüzü Hangi Dizi?

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu ne?

Onur Güvenatam tarafından yaratılan dizi İstanbul'da aynı evde yaşayan dört kardeşin psikolojik durumunu ve etraflarındaki hayatı konu alır. Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayımlanan Madalyonun İçi romanının "Çöp Apartman" bölümünden uyarlanmıştır.

Doğduğun ev Kaderindir konusu ne?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU Mehdi ve Zeynep hayatları boyunca hem aileleri hem de içinde bulundukları şartlar nedeniyle oldukça zor günler geçirmişler. Her ikisinin de ruhu çocukluklarında aldıkları yaralarla dolu olan bu ikili, aşk ve aidiyet hislerini birbirlerinde arıyorlar.

Sadakatsiz konusu ne?

Sadakatsiz, kocasının kendisini aldattığına inanan bir kadının hikayesini konu ediyor. Başarılı bir doktor olan Asya, çekirdek ailesi ile mutlu bir yaşam sürer. Yıllardır birlikte olduğu Volkan harika bir eş ve iyi bir babadır.

Masumlar Apartmanı gerçek kişiler yaşıyor mu?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir.

Gülseren Budayıcıoğlu Masumlar Apartmanı hangi kitabı?

Gerçek bir hikayenin anlatıldığı dizi Masumlar Apartmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi' adlı kitabından uyarlamadır. Her salı akşamları izleyiciyle buluşan Masumlar Apatmanı'nın başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar paylaşıyor.

Doğduğun ev Kaderindirin gerçek hikayesi nedir?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HİKAYESİ NE? Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır.

Doğduğun Ev Kaderindir konusu hangi kitap?

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlanmıştır.

Doctor Foster konusu nedir?

Mike Bartlett tarafından yaratılan ve yazılan dizinin konusu, kocası Simon'un (Bertie Carvel) gizli bir ilişki yaşadığından şüphelenen Doktor Gemma Foster (Suranne Jones) hakkındadır. ... Dizi bu senaryoya göre ilerlerse Asya ve Volkan'ın oğlu Ali evi terk ederek kendi başına yaşamaya başlayacak.

Madalyonun öteki yüzü Hangi Dizi?

Gerçek bir hayat hikayesi olan "Masumlar Apartmanı", Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi" romanından esinlenerek hazırlandı. Masumlar Apartmanı dizisinin esin kaynağı olan "Madalyonun içi" diziseverlerin merak konusu oldu.