Dünyada en pahalı araç hangisi?

İçindekiler:

  1. Dünyada en pahalı araç hangisi?
  2. En pahalı araba hangi arabadır?
  3. Türkiye'nin en pahalı arabası kaç lira?
  4. En pahalı araba ne kadar?
  5. Türkiye'de en çok araba nerede?
  6. Hangi araç daha güvenli?

Dünyada en pahalı araç hangisi?

2019 yılında dünyanın en pahalı otomobili olarak geçen Fransız spor araba markası Bugatti'nin La Voiture Noire modeli, vergiler dahil edildiğinde 19 milyon, vergisiz ise 12.5 milyon dolarlık fiyatıyla dudak uçuklatıyor. 1500 beygir gücüne sahip olan bu otomobil, 2019 yılında sadece bir adet üretildi ve o adet dünyaca ...

En pahalı araba hangi arabadır?

Özel üretim departmanını yenileyen Rolls-Royce yeni modeli Boat Tail ile 'dünyanın en pahalı otomobili' unvanını aldı. Sahibine özel olarak tasarlanan araç, 20 milyon Sterlinllik (28 milyon dolar) fiyatıyla, 2019 yılında 11.5 milyon sterline satılan Bugatti'nin La Voiture Noir modelini geride bıraktı.

Türkiye'nin en pahalı arabası kaç lira?

yenisafak.com'un online satış kanalları üzerinden derlediği bilgilere göre şu an Türkiye'de satışta olan en pahalı aracın fiyatı 50 milyon lira olarak görülüyor.

En pahalı araba ne kadar?

İngiliz lüks araç üretici Rolls-Royce'un yeni otomobili, 20 milyon sterlinlik (yaklaşık 240 milyon TL) fiyatı ile dünyanın en pahalı otomobili ünvanını Bugatti'nin La Voiture Noir modelinden devraldı.

Türkiye'de en çok araba nerede?

İstanbul, toplam 4 milyon 1 taşıtla en fazla aracın bulunduğu il olurken, bu kenti 2 milyon taşıtla Ankara, 1 milyon 4 taşıtla İzmir, 1 milyon taşıtla Antalya izledi. En az taşıtın bulunduğu il taşıtla Tunceli oldu.

Hangi araç daha güvenli?

2019'da yapılan Euro NCAP testlerinde kendi segmentinin en güvenli arabası seçilen Audi A1, yetişkin korumada %95 koruma sağlarken çocuk korumasında ise %85'lik başarı oranı yakaladı. Aracın yaya koruması ise %73 oldu.