Rüyada çiğ yumurta kırmak ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada çiğ yumurta kırmak ne anlama gelir?
  2. Rüyada yumurta görmek ve kırmak ne demek?
  3. Rüyada çok yumurta görmek ne demektir?
  4. Rüyada pişmemiş yumurta görmek ne demektir?
  5. Rüyada koliyle yumurta görmek nedir?

Rüyada çiğ yumurta kırmak ne anlama gelir?

Aynı zamanda rüyada çiğ yumurta kırmak; rüya sahibinin yaptığı ve yapacağı işler ile rakiplerine üstünlük sağlayacağına, maddi ve manevi olarak hayal ettiği konumdan da yüksek mevkilere geleceğine, ummadık bir değişim ve farklılık içine girileceği anlamı taşır.

Rüyada yumurta görmek ve kırmak ne demek?

Yumurta kırmak aynı zamanda neşe ve sevinç demektir. Rüyada elinde taze pişmiş yumurtayı kırmak, zor ve çetin işlerin halledilmesine ve mala delalet eder. ... Yumurta kırılması aynı zamanda, şerefli ve aziz bir çocuğun olmasına işarettir. Bazı kere de kırılan yumurta, evlat, zevce, hizmetçi ve mala delalet eder.

Rüyada çok yumurta görmek ne demektir?

Rüyada yumurta görmek farklı şekillerde yorumlanır. ... Bir çok yumurtaya sahip olduğunu gören kişinin malına zarar gelmesinden korkulur. Taze pişmiş yumurta kolay elde edilen maldır. Rüyasında çiğ yumurta yediğini gören kimse haram mal yer, zina eder veya üzüleceği bir şey olur.

Rüyada pişmemiş yumurta görmek ne demektir?

Çiğ yumurta yediğini görmek, hüzün ve kedere işarettir. Yumurtanın kabuğunu yediğini gören kimse örtülü bir şeyin üstünü açar. Rüyada yumurta kırıldığının görülmesi; iyi bir şekilde yorumlanmaz ve şansızlık, uğursuzluk şeklinde değerlendirilir.

Rüyada koliyle yumurta görmek nedir?

Bu rüya, kişinin eşinin hamileliğine ve bunun sonucunda da güzel bir çocuk dünyaya getirecek olmasına tabir edilir. Rüyada bir kolide beyaz yumurta görmek, rüya sahibinin işlerinin çok daha sorunsuz ve kolay bir biçimde ilerleteceğine işaret eder.