Dosso Dossi kime ait?

İçindekiler:

  1. Dosso Dossi kime ait?
  2. Hikmet Eraslan hangi marka?
  3. Dosso Dossi ne?
  4. Dosso Dossi ne iş yapar?
  5. Hikmet Eraslan Kimdir Nereli?
  6. Ahmet Eraslan kimdir?
  7. Dosso Dossi ne zaman?
  8. Hikmet Eraslan ne iş yapar?
  9. Dosso Dossi Fashion nedir?

Dosso Dossi kime ait?

Dosso Dossi'nin Kurucusu Hikmet Eraslan: İyi Ki Batmışım.

Hikmet Eraslan hangi marka?

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurtdışına açacaklarını söylüyor.

Dosso Dossi ne?

Dosso Dossi Fashion Show İş ve Tatili birleştiren Dünyanın ilk ve tek Moda Organizasyonu.

Dosso Dossi ne iş yapar?

Dosso Dossi katılımcıları için seçilmiş Antalya'nın 5* otellerinde konaklamanızın dışında hafta boyunca görkemli defileler,ünlü isimlerin sahne aldığı konserler,sürpriz çekilişler ve after partylerin olduğu alışveriş ve eğlence konseptini bir arada sunmaktadır.

Hikmet Eraslan Kimdir Nereli?

Hikmet Eraslan 1971 yılında Doğubeyazıt'ta doğdu. İlkokulu burada bitirdikten sonra, orta ve lise eğitimini İstanbul'da, üniversiteyi ise turizm üzerine Londra'da tamamladı. Sanata olan ilgisi de Londra'da başladı.

Ahmet Eraslan kimdir?

39 yıldır moda sektörüne emek veren kendini çağdaş bir modacı olarak gören ünlü modacı Ahmet Eraslan, Türkiye'deki modacıların arasında en iyisinin kendisi olduğunu söylüyor. Defilelerine basını kabul etmeyen Eraslan, 39 yıldır medyatik olmamak için büyük çaba sarf ettiğini söylüyor.

Dosso Dossi ne zaman?

Expo Center'da, 15-20 Haziran'da düzenlenmesi planlanan Dosso Dossi'nin konukları, Belek ve Kundu'daki otellerde konaklayacak.

Hikmet Eraslan ne iş yapar?

Edirne'de spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Eraslan, yaklaşık 20 yıldan bu yana Dosso Dossi Fashion Show isimli organizasyonla tekstil sektörüne yön veriyor. Ağrı Doğubayazıt'lı on çocuklu varlıklı bir aileye mensup olan işadamı İngiltere ve İtalya'da eğitim gördü.

Dosso Dossi Fashion nedir?

Dosso Dossi Fashion Show'a 150 bay-bayan seçkin Türk markası 40.000 çeşit modelle katılım sağlamaktadır. Organizasyona kendi tescilli markası ve koleksiyonu olan,uluslararası üretim standartlarına uygun; abiye, penye, triko, kaban,jeans, büyük beden ve aklınıza gelebilecek her ceşit ürün teşhir edilmektedir.