Izmir erzak yardımı başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Izmir erzak yardımı başvurusu nasıl yapılır?
  2. Bizizmir basvuru nasil yapilir?
  3. Izmir Büyükşehir Belediyesi Gıda yardımı ne zaman dağıtılacak?
  4. Gıda yardımı nereden alınır?
  5. IBB gida yardimi basvurusu nasil yapilir?
  6. Sosyal yardım kartı nerede kullanılır?
  7. Him İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?

Izmir erzak yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Vatandaşlar, İzmir Beyaz Masa'yı arayarak da başvurularına dair ayrıntılı bilgi edinebiliyorlar. İhtiyaç sahipleri, 0232 444 40 35 telefon numarasını arayarak, sosyal yardımlara dair tüm soru, talep ve önerilerini yetkili kişilere iletebiliyorlar.

Bizizmir basvuru nasil yapilir?

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile açıklamalarınızı içeren talebinizi; www.izmir.bel.tr adresindeki formu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını İzmir Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Şube Müdürlüğü Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylül Meydanı No:9/1 Kültürpark içi 1 ...

Izmir Büyükşehir Belediyesi Gıda yardımı ne zaman dağıtılacak?

15 Aralık 2020 - tarihleri arasında, Konak ve çevresinde Hemşeri İletişim Merkezi'nden (HİM) gelen talepler, muhtarlıkların yaptığı bildirimler ve mahallelerin dezavantajlılık durumlarının değerlendirilmesi sonucunda belirlenen 10 mahallede 10 binden fazla gıda ve hijyen paketi dağıtılmıştır.

Gıda yardımı nereden alınır?

Gıda yardım parası almak için alo 144 sosyal yardım hattını arayabileceğiniz gibi İl ve İlçe belediyelerin resmi internet sitelerine başvuruda bulunabilirsiniz.

IBB gida yardimi basvurusu nasil yapilir?

Bu yardımlardan faydalanmak isteyen kişiler ise İBB gıda yardımı kolisi başvurusu için belediye binalarını ziyaret edebilir ve yine alo 153 telefon numarasını arayarak başvurularını tamamlayabilirler.

Sosyal yardım kartı nerede kullanılır?

Bankamatik ve kredi kartı şeklinde kullanılabilen İstanbulkart'lara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenli olarak, aylık sosyal yardım parası yatırılıyor. Kartına para yatırılan kişiler; bu para ile BİM, ŞOK, A101 gibi belirli yani İBB anlaşmalı marketlerde alışveriş yapabiliyorlar.

Him İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?

444 40 35 numaralı telefonu arayarak, him@izmir.bel.tr adresine e-posta atarak ya da İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Hemşehri İletişim Merkezi'ne 7/24 dilek, öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.