Genital bölge ağda sonrası tahrişe ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Genital bölge ağda sonrası tahrişe ne iyi gelir?
  2. Ağdadan sonra genital bölgeye ne sürülür?
  3. Ağda tahrişine ne sürülür?
  4. Ağda tahrişi en hızlı nasıl geçer?

Genital bölge ağda sonrası tahrişe ne iyi gelir?

Ağda bittikten sonra ilk önce soğuk suyla bölgeyi yıkayın, ardından yatıştırıcı ve iltihaplanmayı önceleyici özelliği olan, aynı zamanda yumuşatıcı bir krem uygulayın. Bu kızarıklık birkaç saat içinde geçecektir. Sadece soğuğa yakın suyla yıkayın. Duş jeli, sert lifler ve sabun kullanmayın.

Ağdadan sonra genital bölgeye ne sürülür?

İşlem bittikten sonra bölgeyi mutlaka nemlendirici krem ürünleriyle beslemelisiniz. Bebe yağı ve bitkisel yağlar kullanabilirsiniz. Ağdadan 24 saat sonra uygulayacağınız peeling yöntemi ise süreci kusursuz bir şekilde noktalamanıza ve kızarıklıkların daha çabuk kaybolmasına katkı sağlayacaktır.

Ağda tahrişine ne sürülür?

Aloe vera bazlı jeller cildin tahrişini azaltır ve sakinleşmesini sağlar. Bunları ağda yaptığınız bölgeye sürebilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz üzere soğuk iyi gelecektir. Soğuk su, süt ve buzu karıştırın.

Ağda tahrişi en hızlı nasıl geçer?

Temiz bir beze saracağınız buz parçalarıyla cildinize soğuk press yaparak, ağda sonrası kızarıklık ve tahrişleri azaltabilirsiniz. Ağda sonrası kabaran ve kaşınan cilde soğuk süt uygulaması yapabilirsiniz. Soğuk su ile karıştırdığınız sütü temiz bir bez yardımıyla nazikçe tene sürün.