Jennie Blackpinkten ayrıldı mı?

İçindekiler:

  1. Jennie Blackpinkten ayrıldı mı?
  2. Blackpink hangi yılda dağılacak?
  3. Jennie ve Kai ne zaman ayrildi?
  4. Kai ve Krystal ne zaman ayrıldı?
  5. Jennie kaç yaşında?
  6. Blackpink in ilk şarkısı ne?

Jennie Blackpinkten ayrıldı mı?

EXO'dan Kai ve BLACKPINK'ten Jennie'nin Resmi Olarak Ayrıldıkları Açıklandı ... Bu haber üzerine dedikodulara cevaben 25 Ocak'ta SM Entertainment, “Kai ve Jennie'nin yakın zamanda yollarını ayırdığı doğrudur.” açıklamasını yaparak resmi olarak çiftin ayrıldığını doğruladı.

Blackpink hangi yılda dağılacak?

7 yıllık sözleşmeleri olduğu için 2023'e kadar,isteseler de dağılamayacakları belirtildi. YG'nin yeni kız k-pop grubu “BabyMonster” çıkış yapacağı için Comeback yapmaya vakit bulamıyorlar. Grubun 20 başı gibi çıkış yapacağını belirttiler.

Jennie ve Kai ne zaman ayrildi?

'da Exo üyesi Kai ile bir ilişkide olduğu bildirildi. SM Entertainment tarafından bu bilgi onaylandı. 'da SM Entertainment tarafından ayrıldıkları açıklandı.

Kai ve Krystal ne zaman ayrıldı?

Özel hayatı 'da SM Entertainment tarafından Kai ile f(x) grubundan Krystal ilişkileri onaylandı. 1 Haziran 2017'de SM Entertainment tarafından Kai ile Krystal'in ayrıldığı onaylandı. 'da SM Entertainment tarafından Kai ile Blackpink grubundan Jennie ilişkileri onaylandı.

Jennie kaç yaşında?

25 yaşında () Jennie/Yaş

Blackpink in ilk şarkısı ne?

Blackpink 2016 yılında, 'Whistle' ve 'Boombayah' adlı iki şarkıdan oluşan 'One One' albümüyle müzik dünyasına resmen giriş yaptı. Dev yapımcı şirket YG Entertainment'dan K-pop sahnesine çıkan ilk kız grubuydu. 'Boombayah' şarkısı, grubu Billboard listesinde 1 numaraya çıkardı.