TCDD biletleri ne zaman açılıyor?

İçindekiler:

  1. TCDD biletleri ne zaman açılıyor?
  2. Erzurum Erzincan tren kaçta var?
  3. Tren bileti saat kaçta açılıyor?
  4. Erzurum'dan nereye tren var?
  5. Erzincan trenle kaç saat?
  6. Tren bileti nasıl alınır?
  7. YHT Aşı zorunlu mu?

TCDD biletleri ne zaman açılıyor?

Özel durumlar hariç olmak üzere; YHT'lerde tren biletleri seyahatin başlama tarihinden 15 gün, Anahat trenlerinde ise 30 gün öncesine kadar; rezervasyon ve bilet satışına başlanır.

Erzurum Erzincan tren kaçta var?

ErzincanErzurum Tren Saatleri. Erzincan Erzurum arası TCDD'ye ait Doğu Ekspresi ile her gün tek sefer yapılmaktadır. Bu tren Erzurum'dan öğlene doğru 11:50 saatinde, Erzincan'dan 11.11 saatinde hareket etmektedir. Bu yolculuk 215 km olup yaklaşık 3 saat 44 dk sürmektedir.

Tren bileti saat kaçta açılıyor?

Dediğimiz gibi biletlerin satışa çıktığı kesin bir gün ve saat söylemek zor. O yüzden söyleyebileceğimiz en kesin şey, biletlerin hedeflediğiniz gidiş tarihinden 1 ay ila 15 gün öncesinde, genellikle sabah 07.00-07.30 arası olmak üzere gece yarısı 00.00'dan sonra herhangi bir saatte satışa çıktığı.

Erzurum'dan nereye tren var?

Erzurum dan Nerelere Tren Var? Doğu Ekspresi ile Ankara, Divriği, Erzincan, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Sarıkamış Sivas ve Yerköy yönüne her gün tren seferi vardır.

Erzincan trenle kaç saat?

Erzincan - Divriği Bölgesel Treni Erzincan Divriği arasında tren yolculuğu yaklaşık 3 saat 10 dakika sürmektedir.

Tren bileti nasıl alınır?

İstasyonlarda yer alan gişelerden trenin hareket saatinden 5 dakika önceye kadar çıkış istasyonunu seçip bilet satın alabilirsiniz. Çağrı merkezi veya internet üzerinden ise trenin hareket saatinden 15 dakika önceye kadar bilet satın alınabilmekedir.

YHT Aşı zorunlu mu?

Yüksek hızlı trenlerin kontrol noktalarında, bölgesel ve anahat trenlerde ise yapılacak kontrollerde; “ Hayat Eve Sığar”( HES) uygulaması üzerinden kişilerin aşılı, geçirilmiş hastalık ( Covid 19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat öncesinde yaptırılan negatif PCR test ...