Neslihan Atagül boyu ve kilosu kaç?

İçindekiler:

  1. Neslihan Atagül boyu ve kilosu kaç?
  2. Neslihan Atagül ailesi kimdir?
  3. Neslihan Atagül nerede doğdu?
  4. Kadir Doğulu boyu kaç?
  5. Neslihan Atagül kaç yaşında kilo boy?
  6. Neslihan Atagulun boyu kaç?
  7. Neslihan atagül'ün anne ve babası nerelidir?
  8. Neslihan atagül'ün annesi babası kimdir?
  9. Kadir Doğulu boyu ve kilosu kaç?
  10. Neslihan Atagül kaç yaşında kaç boyunda?
  11. Neslihan Atagül anne babasi nereli?
  12. Neslihan Atagül babasi kimdir?
  13. Neslihan Atagulun annesi nereli?

Neslihan Atagül boyu ve kilosu kaç?

Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye, Canım Babam gibi dizilerde rol almıştır. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile dünya evine girmiştir. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat vermektedir. Neslihan Atagül, 1.69 metre boyunda, 53 kilo ve Aslan burcudur.

Neslihan Atagül ailesi kimdir?

Ailesi: Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenli. Bir erkek kardeşi var. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile evlendi, çiftin çocuğu yok. Çocukluk yılları: Oyuncu olmaya henüz çok küçükken babasıyla film izlerken karar verdi.

Neslihan Atagül nerede doğdu?

İstanbul, Türkiye Neslihan Atagül/Doğum yeri

Kadir Doğulu boyu kaç?

KADİR DOĞULU BOYU VE KİLOSU KAÇ, HOBİLERİ VE BURCU 36 yaşındaki Kadir Doğulu 1.78 santimetre boyunda ve 72 kilo ağırlığında.

Neslihan Atagül kaç yaşında kilo boy?

Peki, Neslihan Atagül kimdir? Yakından bakalım: Neslihan Atagül Doğulu 20 Ağustos 1992 İstanbul doğumlu. Aslan burcu olan Atagül, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Neslihan Atagül'ün boyu, kilosu, göz rengi için Wikipedia'da 1.69, 49 kilo ve göz rengi için yeşil ifadeleri yer alıyor.

Neslihan Atagulun boyu kaç?

1,69 m Neslihan Atagül/Boy

Neslihan atagül'ün anne ve babası nerelidir?

Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaktadır.

Neslihan atagül'ün annesi babası kimdir?

Yaşar Şener Atagül Neslihan Atagül/Ebeveynleri

Kadir Doğulu boyu ve kilosu kaç?

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Aziz Korkmazer karakterine hayat veren Kadir Doğulu, 1.79 metre boyunda, 71 kilo ve Koç burcudur.

Neslihan Atagül kaç yaşında kaç boyunda?

Yakından bakalım: Neslihan Atagül Doğulu 20 Ağustos 1992 İstanbul doğumlu. Aslan burcu olan Atagül, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Neslihan Atagül'ün boyu, kilosu, göz rengi için Wikipedia'da 1.69, 49 kilo ve göz rengi için yeşil ifadeleri yer alıyor.

Neslihan Atagül anne babasi nereli?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaktadır.

Neslihan Atagül babasi kimdir?

Yaşar Şener Atagül Neslihan Atagül/Babalar

Neslihan Atagulun annesi nereli?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaktadır.